Ja mislim sve najbolje o Vinci. To misljenje sam stekao jos uvek ne na osnovu licnog iskustva vec na osnovu aktivnosti sa jednog foruma koja traje vise od godinu dana a tice se sertifikata koje zelim da pohadjam - MCSA/E. Za to vreme sam razgovarao sa desetinama ljudi, procitao stotine postova, saznao sve moguce i nemoguce vezano za sve poznatije skole te vrste u Beogradu i osecam se nekako kompetentnim.

Inace, u septembru krecem na MCSE. I da se malo ispravim, nije toliko sama skola bitna koliko PREDAVAC. Ako ti je predavac los, dzaba ti mocni kompjuteri, lepe prostorije i sve ostalo, kapiras...
Sto se tvog konkretno pitanja tice, mislim da od hardvera samog po sebi nema leba. Opste je poznato da serviseri ovde dobijaju jako male pare. Mozda bi ti vise lezao neki MCSE kao ja sto planiram ili jos bolje CISCO koji je hardverski orjentisan ali je jako skup. Doduse, skup je i MCSE. Ali su oba sertifikata odlicna i ja necu zaliti niti jednog jedinog dinara da dam za kurs.
Samo da znas, ti mozes bilo koji kurs i sam da spremas kuci (ako nemas novca ili ne zelis toliko da das) i samo da ga polozis u nekoj skoli. Ja to ne mogu jer nisam sklon samostalnom ucenju a i bas zelim da se ubacim u taj trip, kao ja pohadjam kurs, upoznajem ljude, razmenjujem iskustva, to je daleko bolje barem po meni.
A inace, ne znam zasto si u nemogucnosti da zavrsis fakultet? Mislim da tako nesto ne postoji.
Pored Vince imas i CPU za koju sam cuo da je ok skola a imas i CET ali to su lopovi i njima nemoj da se javljas...