Šta je novo?

ViewSonic VX2835WM ogroman monitor

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
Razmisljam da uzmem ovaj 27,5" monitor.
Interesuje me ima li ga neko i kakvi su utisci?

Poz svima i unapred hvala

Kako nema cake? Pa uglovi gledanja na Samsungu 275t su jedva podnosljivi.
Kako to izgleda na TN Film panelu koji je veci pola inca i kakav je prikaz boja, ne smem ni da zamislim...

Uh koje je sr**e nase trziste, jedino mesto u Nisu na kome mogu da kupim ovaj mon na kredu je 150e skuplje.

Sto se tice ugla gledanja slazem se u potpunosti ali posto je glava uvek na manje-vise istom mestu nije to neki problem, barem meni. Imam i sumsung lcd TV 32" i uglovi su, avaj, sta da kazem, prihvatljivi. Mnogo vise para treba da se da ako nije TN.

Bio sam ubedjen da je to jedna te ista tehnologija i da je razlika samo u gustini matrice tj rezoluciji.

Koje panele koristi LCD-tv?

Ma nema smisla da se govori o TN vs PVA itd, ali jednostavno je cena za velike monitore sa boljim panelom prevelika

@KAMIKAZE
monitor je super ali vec imam 22", tj sa 24 bih dobio vecu rezoluciju ali jos sitnija slova

Ako jos nekoga interesuje evo ovde na 15 strana razglabaju o ovom monitoru
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824116084

za koje pare? i gde ? pretpostavljam Atom

Uzeo sam ovaj ViewSonic VX2835WM pre mesec dva i mogu da kazem da sam prezadovoljan.

Lose osobine:
1. Mali vertikalni ugao, mada se u normalnom radu kada se glava postavi u pravi polozaj ne primecuje.
2. Nema taster za promenu ulaza.
3. Zbog visine cele skalamerije sam morao da podizem policu koja mi se nalazi iznad stola.

Dobre osobine:
Izuzetna slika i citljivost ekrana. U radu koristim 2 monitor, pored ovog viewsonica i samsumg 225bw i mogu da kazem da iako u brojkama nema neke razlike razlika u slici je vise nego ogromna. Belo je belo a crno crno, sto recimo na samsungu nije slucaj nego se kad monitori stoje jedan do drugog vidu zuckasto i sivkasto.
Takodje je video neverovatno bolji.
Probao sam i jedan LG u kombinaciji ali je prica ista kao i za samsung kad se stave jedan pored drugog razlika je ogromna.

Sve sto sam rekao gore su, naravno, samo licni utisci.

Vrh Dno