Šta je novo?

VIEWSONIC VX2739wm

Kako ste vi zadovoljni monitorom,i koliko ga dugo imate.Ja sam se bogami prilicno brinuo,zbog svih losih komentara,koje sam ovde procitao o njemu,ali vidim da posle ovih nekoliko dana koriscenja ,sve negativne kritike padaju u vodu.Izuzetan monitor,po meni.

А уууу какве свађе, полемике и дебате око једног монитора :D... И ја сам се исто наложио на овај монитор, и има да се нађе за 24k... нећу да именујем радњу, предпоствљам да знате која је... Али ме интересује још нешто... Има онаj стари силогизам, више сира- више рупа, више рупа-мање сира, тј више сира-мање сира...xD е сад ово сир замениш са екраном, а рупе са мртвим пикселима... И питање: која је вероватноћа за мртве пикселе(и да ли VS даје гаранцију за пртве пикселе) на овако великом екрану ? :)

И да ли жртвовати величину(27") за IPS панел и 3 године Zero Pixel Garancija ... конкретно мислим на овај монитор VIEWSONIC VP2365wb :)

VS bas daje no dead pixel 3 year garantie...tj ja kad sam kupio dobio sam ali sam ga platio tada 40k

Ja sam prezadovoljan ovim modelom ,ako ti je bitna velicina onda ovaj ,ako hoces kvalitet slike onda bez razmisljanja neki ips model ,sada da li ce to biti ovaj model koji si ti predlozio ili neko dell ,ili lg ostaje na tebi.

Nazad
Vrh Dno