Šta je novo?

ViewSonic VX2453mh-LED

Reckoner

Cenjen
Učlanjen(a)
06.03.2011
Poena
159
Da li neko zna kada će se ovaj monitor pojaviti kod nas i po kojoj ceni?

Takođe, ukoliko ga neko poseduje, mogao bi da podeli iskustva. :)

Koliko sam video po najavama bice maltene identican(sem konektora) sa
ViewSonic VX2450wm-LED.

Nadao sam se da ce cena biti nesto manja jer u suprotnom je
Dell U2311H IPS daleko bolji izbor kako sam video uglavnom po stranim sajtovima, dosta ga prodaju i kosta 230e sada vidoh na itsvet-u

@misoxx

Čini mi se da si u pravu za Dell U2311H. Nisam ni znao da je izašlo tako nešto, srećom da nisam žurio sa kupovinom... :)

Pozdrav svima. VX2453mh-LED će se pojaviti kod nas krajem aprila/početkom maja. Nabavna cena mu je identična onoj za VX2450wm-LED, ali ovaj monitor ima VGA+HDMI, nema DVI...samim tim carina se plaća 1% umesto 15%, što znači da će sigurno biti jeftiniji od VX2450wm-LED.
Dizajnerski neće puno ličiti na VX2450wm-LED.

Kupio sam Viewsonic vx2453mh-led i mogu vam reci prezadovoljan sam.
Da krenemo ovako,postolje je jako kvalitetno nema skripenja i klimanja mozda mana jedino sto nemoze na stranu da se rotira ali dobro.
Povezan mi je preko HDMI-a inace ima ih 2 komada.Sto se tice slike,ima bas prirodne boje.Po meni i ortacima koji imaju samsungove i LG-eve led modele iskreno slika je mnogo lepsa.Placen je 22800 mislim u WINWIN-u samo zato sto sam dobio 3 meseca garanciju na 1 mrtvi piksel.Da kucnem u drvo evo vec skoro 2 nedelje i nisam primetio nikakvo mucenje duhove i tako te stnice.Imao je da se nadje u mislim emiju za 19k ali je garancija bila na 4 mrtva piksela. Crna boja moglo bi se reci da je 98% crna i eto ima jednu manu ali samo kad je jednobojan ekran i to bas crn (sto se nece desavati nikad :)) kao da mu osvetljenje probija na donjoj ivici ali ovako se i neprimecuje dok kao sto rekoh ekran nije ceo crn.Kontrasti mi stoje na 70/70/70,nema zamaranja posle konstantnog gledanja od 10h u njega,makar se moje oci nisu zamorile.Neznam sta bi jos mogao da kazem sobzirom da mislim da je vrh model za tu cenu po mom misljenju i da je dosta bolji po mom misljenju od ortakovog samsunga 2431 koj je dosta slican po karakteristikama.I jedino sto nemoze da se kaze da je najlepsi mada uopste nije ruzan:)))

Vrh Dno