Šta je novo?

Viewsonic VX2025MW

aleck

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
619
Da li u Bgd ima da se prodaje ovaj monitor? Gledao sam u Adacomovom cenovniku na webu, ali nema tog modela, tako da ne mogu ni da namirisem cenu istog.

Da li je Adacom uopste i dalje zastupnik Viewsonica kod nas ili se pojavio nek novi?

taj model se posebno narucuje, znaci moras da odes kod njih ili zoves telefonom, a mislim da su jos uvek zastupnici viewsonica, inace monistor je boli glava, cena je bila cirka 550-580e, sto mozda i nije mnogo
....
glavolomka:
da li cekati jos malo i uzeti 24"?? pretpostavljam da vec imas neki OK katodni?

okmijun je napisao(la):
taj model se posebno narucuje, znaci moras da odes kod njih ili zoves telefonom, a mislim da su jos uvek zastupnici viewsonica, inace monistor je boli glava, cena je bila cirka 550-580e, sto mozda i nije mnogo

Auh...kakva cena. Trenutno sam u UK, pa ga gledam, cena je 264 funti + VAT = 309, što je u evrima 463.

okmijun je napisao(la):
glavolomka:
da li cekati jos malo i uzeti 24"?? pretpostavljam da vec imas neki OK katodni?

Imam laptop :) pa mi treba eksterni monitor. 23" ili 24" sa 1920x1200 je po meni prava mera (mada je 23" bolje, nešto je sitnija tačka). Razmišljam da se zadovoljim nekim 20" dok ne dođe 23" koji mi se sviđa.

mickeyrs je napisao(la):

Hvala za pointer, gledao na sajtu (jedva se snađoh, izem ti sajt) i preporučena MP cena im je 480E što je sasvim korektno. Ako imaju toga kada se budem vratio (nadam se u nedelju, je*em ti teroriste) vrlo verovatno uzimam, dok čekam 23".

@Alek
Ajde molim te, daj mi link za cenu ja nikako nisam mogao da se snadjem na sajtu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno