Šta je novo?

ViewSonic VX-2336s IPS LED veoma los !

kondenzator

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poena
169
Eto kako naslov kaze,pa da objasnim ;)
onaj ko je razmisljao o kupovini istog ukoliko je malo zahtevniji korisnik ne bih ga preporucio za kupovinu,pre nedelju dana sam kupio (prodavnica nebitna :D jer pre bih rekao los kvalitet samog modela u globalu nego krivica prodavnice.... ) i doneo ga kuci sve jedva cekajuci da ga upalim,moja sreca je trajala veoma kratko i to sve dok nisam postavio background na BLACK,a pozadina,katastrofa,probijanje svetlosti skroz u krug,tj u sredini ekrana nekakva crna elipsa normalne crne boje,a okolo sija kao bozicna jelka,bela pozadina se preliva kao da je iza ekrana neki talasasto zguzvan papir pa se na belom vide talasi,3 dana sam se nervirao dok nisam nazvao da reklamiram,cekao 1 dan da stigne drugi pa da kao covek vratim i zamenim,a uz to i obavezno probam licno u prodavnici,vec frustriran reklamacijama raznih komponenti u proslosti-uzmem ja da zagledam drugi u pordavnici (isti model) i kao od 100% koliko moze da bude neki dobar taj drugi bi ocenio 90%,uzmem ja njega kao ajd moze da prodje i donesem kuci,sve ok do sledeceg dana,sutradan opet zveknem crnu slicicu na background i na moju nesrecu opet ISTO !!! :mad:
e tu mi pukao film i pokupim monitor i vratim nazad u prodavnicu.....nije bilo pogovora o uzimanju nedaj boze treceg istog takvog-nego na insistiranje veoma raspolozenog prodavca mogao bih da ga pohvalim uzmem DELL uh2311 IPS i stvarno perfektan monitor,svaka preporuka...ali da ne menjam temu gore pomenuti monitor bih u svakom slucaju zaobilazio u sirokom luku,e sad da li je vecina sa takvom greskom ili samo meni zapala dva zaredom........ne bih da komentarisem :smoke::smoke:
nadam se da sam nekome pomogao oko izbora ;)

Pa se vi lozite na led monitore, to je boljka velikog dijela tih edge led modela.

Dobro je sto si uzeo Dell-a. odlican je za te pare :)

I zato ima samo par pravih LED monitora sa IPS panelom i oni su slucajno preko 1500€ pa dalje. Pevaj sa obicnim lampama bar su zrela tehnologija, a i zimi efikasno menjaju grejalicu, bar moj greje ko lud :D

Taj Viewsonic ima jako izrazen glow efekat. Video sam par komada uzivo. Jeste za zaobici.

Taj Viewsonic ima jako izrazen glow efekat. Video sam par komada uzivo. Jeste za zaobici.

ne znam da li mislimo na isto,nisam imao fotoaparat da slikam a nije dugo ni stajao kod mene ni jedan ni drugi,ako mislis na ono kad gledas iz raznih uglova ekran pa se nesto presijava onda ne mislimo na isto,ja govorim o tome kada gledas direkt u monitor od napred,na sredini neka crna elipsa a okolo prosijava osvetljenje,cisto prosijavanje,cak i neke svetlo malinasto zelene boje,odvratno,to sam vidjao na BENQ monitorima,sto znaci po coskovima ti crna boja nije crna nego siva,zelenkasta,bela itd,i to sve neravnomerno rasporedjeno,ma krs....nista drugo :smoke:

Vrh Dno