Šta je novo?

ViewSonic VP171b-2

Iv@N_SD

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
645
Planiram da uzmem ovaj monitor, pa me zanimaju vasi utisci o njemu. :wall:
Cena je oko 400 evrica.

I ja sam planirao da uzmem taj monitor samo bez one 2-jke pre par meseci. I odustao sam samo zato sto cim procitam post da se neko zali na odredjeni model odmah odustajem. I na kraju uzeo sam Samsung 710T koji ovde na forumu jos nije imao reklamaciju ili mi je mozda promaklo. Znam da ima i nova 17-ca sa 8ms odziva ali Ivane vise se digla prasina oko odziva nego sto je to realno u praksi.
Tesko da ces videti razliku izmedju 16, 12, 8 ms.
Eto i taj famozni Counter Strike ne bluruije na mom monitoru a vec treci mesec bez mrtvaka piksela.
Novo je novo a provereno je provereno pa ti sada razmisli. Sigurno ne bih menjao ovaj 710T 12ms za 713N sa 8ms sve dok se ne pokaze u praksi da nema bagova i da dobro radi.

Dakle moze taj ViewSonic da bude odlican model a i ne mora. Ovde na forumu koliko sam citao jos ga nema u tom broju da bi ocena bila merodavna. Par postova nece ti mnogo pomoci veruj mi. Rizikuj pa posalji utiske.

Sa srecom!!
POZ

@ astrolog
lako je reci nekom da rizikuje sa 400 evra. Ne rastu pare iz budjavih carapa.
@Ivan
dobro ti pretresi internet(ako vec nisi) u vezi svega sto pazaris. Ja sam citao u vp 171b(znaci bez dvojke) i trebalo bi da je brutalan u skoro svakom pogledu.
Na kraju krajeva trazi od onog ko ga prodaje da ti ga pokaze i isprobaj sve na njemu, fotografije, tekst, prikaz u nizim rezolucijama pa i igrice i filmove ako ti daju. 400 jevreja nije malo pogotovo za jednu racunarsku komponentu

taj viewsonic je idealan za neku lepo sredjenu prostoriju,jer odise otmenoscu i skupocom na prvi pogled(za neku direktorsku kancelariju npr.)
sto se same slike tice nije nista posebno bolji od 1730 ili 710n modela...gledao sam ih uporedo...jedino je po kvalitetu slike odskakao samsung 720T dok su ostali izlozeni modeli davali skoro identicnu sliku(710,1730,vg712,vp171b-2)

Iv@N_SD je napisao(la):
Planiram da uzmem ovaj monitor, pa me zanimaju vasi utisci o njemu. :wall:
Cena je oko 400 evrica.

Dodaj jos oko 40e ako imas i uzmi VX912 19".....garantujem ti da neces biti razocaran,sto se tice boja gledao sam ga uporedo sa samsungom 913n,nekim LG-em i philipsom........za moj ukus ima najlepse boje ubedljivo...BTW egal sto se tice jasnoce same slike za sve monitore koje sam pomenu😵dziv mu je 12ms inema nikakve na oko vidljive razlike izmedju njega i 913n,cak su i neki filmovi bili losiji na 913n......mislim da kad vec dajes tolike pare za monitor mozes sebi da priustis 19"....NE ZABORAVI ovo je samo moje misljenje,nadam se da ce ti pomoci!

P.S. uzgred ja imam VX912 ViewSonic i extra sam zadovoljan!:banana:
Pozdrav!

Principal Skinner je napisao(la):
@ astrolog
lako je reci nekom da rizikuje sa 400 evra. Ne rastu pare iz budjavih carapa.
@Ivan
dobro ti pretresi internet(ako vec nisi) u vezi svega sto pazaris. Ja sam citao u vp 171b(znaci bez dvojke) i trebalo bi da je brutalan u skoro svakom pogledu.
Na kraju krajeva trazi od onog ko ga prodaje da ti ga pokaze i isprobaj sve na njemu, fotografije, tekst, prikaz u nizim rezolucijama pa i igrice i filmove ako ti daju. 400 jevreja nije malo pogotovo za jednu racunarsku komponentu

Skiner, ti izgleda ne citas dobro postove ili me nisi razumeo. Pa bas i kazem da nije lako odluciti se jer je monitor 400e koliko sam i ja moj platio. Zato navodim novo je novo a provereno je provereno. I jos kazem iz par postova tesko da ce moci steci realnu sliku o ovom monitoru dok se malo ne omasovi kod korisnika na forumu pa da onda ocena o njemu bude merodavnija.

POZ

Nazad
Vrh Dno