Šta je novo?

viewsonic g75f ili samsung 757(MB ili DFX) ?

Snake Pliskin

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
604
1)Koji je bolji od navedenih monitora?

2)Da li u ovoj klasi postoji neki bolji monitor od ova dva?

3)Da li vredi dati 50-60 eura vise za viewsonic p75f+ ,i kakav je on u odnosu na nec791sb?

Od navedenih je u svakom slucaju Viewsonic bolji! Od Samsunga vredi uzimati samo NF seriju, posto u toj seriji koriste NEC Diamontron cev koja je gotovo identicna sa Sony Trinitron cevi! Licno posedujem Samsunga 757NF i dosta sam zadovoljan njime i ako sam "zakeralo" sto se slike na monitoru tice!

micens je napisao(la):
Od navedenih je u svakom slucaju Viewsonic bolji! Od Samsunga vredi uzimati samo NF seriju, posto u toj seriji koriste NEC Diamontron cev koja je gotovo identicna sa Sony Trinitron cevi! Licno posedujem Samsunga 757NF i dosta sam zadovoljan njime i ako sam "zakeralo" sto se slike na monitoru tice!
evo lepo ti kaze covek, kupis viewsonic i isto k'o da si kupio sony, samo nisi dao hrpu love kao ostale ovce... laaaaaaaaame....

ps. Diamondtron je Mitsubishi cev...

Lose znas.To su dve odvojene kompanije koje saradjuju,ali Mitsubishi ima svoje monitore,bas kao i NEC.

Da, ali u NEC se uglavnom ugradjuju NF cevke, pa mu to dodje isto! Dobro, ajde bila je zabuna na pocetku, necete me valjda zezeti sad zbog toga ceo zivot :) Sa drugim postom sam samo hteo da se izvucem :))))

micens je napisao(la):
Sa drugim postom sam samo hteo da se izvucem :))))
pazi, cool je to, pozdravljam svaki pokusaj izvlacenja :D, ali ne na forumu gde se svi trude da dele sto pouzdanije informacije i iskustva. :wave;

pazi, cool je to, pozdravljam svaki pokusaj izvlacenja , ali ne na forumu gde se svi trude da dele sto pouzdanije informacije i iskustva.

Sorry jos jednom, nece da se ponovi!!!!!!!! :)))

Nazad
Vrh Dno