Šta je novo?

Viewsonic 2240w

MilosJ

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
604
Jel ima neko iskustva sa ovim monitorom ?
Izgleda mi kao jako dobra kupovina ali bi voleo da cujem misljenje nekog ko ga je probao.

Meni izgleda kao najbolja kupovina, ali ga nigde nema :) Izludeh vec nedeljama natezuci se sa beogradskim "firmama".
Ja bih voleo da cujem da li neko zna gde ga ima pa da navalimo sa kupovinom, posto je za te pare i vise nego dobar.

Pa da i ja sam danas bio do firme koja jedina na It Svetu tvrdi da ga ima :trust: i naravno nemaju ga a kazu da ga ni dobavljac nema na stanju.:S:
Razmisljam se izmedju njega i samsunga 2232 pa bi voleo da vidim kako izgleda u stvarnosti.

Upravo sam saznao da je uvoznik za ovaj model Bifo. Posto nikad nisam cuo za njih i ne mogu da nadjem nista na netu o njima, jel neko moze da posalje njihovu adresu ili telefon? Bar da ih pitam dal imaju nameru da ga uvoze ponovo ili da kupujem neki drugi monitor.

Upravo sam saznao da je uvoznik za ovaj model Bifo. Posto nikad nisam cuo za njih i ne mogu da nadjem nista na netu o njima, jel neko moze da posalje njihovu adresu ili telefon? Bar da ih pitam dal imaju nameru da ga uvoze ponovo ili da kupujem neki drugi monitor.

:) Difo ili RRC , ne Bifo. U Vardarskoj su ulici i nemaju trenutno taj model na stanju, takođe nemaju maloprodaju.

hehe. ili je prodavac koji mi je to rekao mutav ili sam ja gluv :)
uglavnom videcu da ih nazovem i pitam da li ce stizati taj model, pa ako ga
oni nabave stici ce i do maloprodaje.
hvala

Vrh Dno