Šta je novo?

Vietcong : Fist Alpha

Agilni je napisao(la):
Zvanicni mission pack za ovu fenomenalnu igru, JUST RELEASED!
Staje na 2 CD-a.
http://www.vietcong-game.com/

Pa na sajtu pise "bice uskoro" ... :confused:
Jel to izaslo preko satelitske veze :mrgreen: ... ako je tako ... cekam sta ce Driver da kaze :boom:
17.jpg
8.jpg

Nema ga josh uvek, ali se ochekuje :)

driver je napisao(la):
Nema ga josh uvek, ali se ochekuje :)
Pa vec sam se zabrinuo da mozda nisam dobio neki mail ;) ili da nisam dobro procitao neki.
Cekamo, zeljno cekamo.
U medjuvremenu se zamajavam skidanjem dodataka za Vietcong ... nisam ga igrao neko vreme (od kada imam U2 XMP) a vec je gomila toga izasla od 19.12.03. do 19.01.04.
Koga interesuje http://www.3dgamers.com/games/vietcong/

Kazem ja :) A pise i sta je sve izaslo u zadnjih 15 dana... nikad gore i tanje... Ali februar bi trebalo da izuva.

Valjda ce!Taman dok ne nabavim opremu za satelitski net :)

silazi veceras sa satelita ;)

sishlo skoro sve, ali ostatak tek vecheras...

driver je napisao(la):
sishlo skoro sve, ali ostatak tek vecheras...

Nedaju mi odmor(kazu "vec si ga 2. koristio ove godine) :mrgreen: Nema veze dolazi vikend.... type; Burn this shit

PoZ

sisho nocas ostatak fajlova....

Na netu se prica da je igra odlicna... nadam se da cu je pribaviti u ponedeljak, pa da peglam. FPS zagrevanje za ostatak obecavajuce godine. Samo se nadam da Fist Alpha ne bude i najbolje u ovoj godini :)

Sta je bre ovo? :cuss:
Jel ovo mene neko zaje**** ili sta?
Pa ne mogu nikoga da pogodim!!!!!!!!
Metkovi jednostavno prolaze kroz svakoga(pa i mene)....sta se ovo desava jel zna neko?
Posle odredjenog vremena svi jednostavno nestanu i ostane samo njihova oprema koja se krece i puca :eye: .....

Jao, zaboravio sam da ti ubacim *rackfix :D

otishao na mail...

Milan82bh je napisao(la):
Sta je bre ovo? :cuss:
Jel ovo mene neko zaje**** ili sta? ...

Izasao je vec patch na verziju 1.60. On je zajednicki i za Vietcong i za Fist-Alpha ... ja ga vec skinuo. Evo ti link:
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers4/games/vietcong/vietcong-v160.exe

maxer je napisao(la):
...
Izasao je vec patch na verziju 1.60. On je zajednicki i za Vietcong i za Fist-Alpha ... ja ga vec skinuo. Evo ti link:
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers4/games/vietcong/vietcong-v160.exe

Da,skinuo sam ga i ja!
Dobro onaj fix je resio problem...
Mogu reci da je igra mnogo teza od originala,i mnooogo zahtevnija!
Zasto ne znam ali je definitivno da veci pomaci u grafici nisu napravljeni,mozda ima samo malo vise objekata i drveca....Bolje mi radi FarCry(demo) nego Vc:Fa!!! :eye:

PoZ

Milan82bh je napisao(la):
...Bolje mi radi FarCry(demo) nego Vc:Fa!!! :eye:
PoZ

Tu si u pravu, FarCry i meni radi mekse i bolje, nego Vietckong. Kod VC-a ocito nije dobro odradjen sam program i ume u nekim situacijama da zasecka i to onako brzo i sitno kao da cela slika treperi ... od toga bas moze da zabole oci i glava. FarCry naprotiv - samo klizi, druga je stvar sto on trazi vise od 512MB da bu se sve ucitalo odmah i da se ne bi desavalo da kad se okrenes oko sebe on zasecka tj. zakoci pa kad ucita sve opet radi OK ... inace FistAlpha jos nemam ali nadam se bice uskoro.

Pozdrav svima,ja sam instalirao igru bio pre par meseci i toliko je seckala da su oci ispadale.Kartica Ati 9700 i cat.3.8.probao sam i kod druga na Ati 9100 isto.Probao sam i cat 3.9 jos gore o 3.10 nebi ni da pricam i ja bi ih bolje napisao.Jer ima neko resenje,dali ce proradiata kako treba ako uzmem i ekspanziju.

Ja igram Vietcong na Ati9800pro i cat.3.7 i ne trza dok ove dodatne levele nisam još probao.

Takodje sam presao igru na 9700 bez ikakvih problema.

Za dodatke cemo tek videti.

P.S. jel mora da se ima original da bi se expansion instalirao ? (posto je exp. na 2 cd-a, pa mi to lici na samostalnu igru...)

OptiPlex je napisao(la):
P.S. jel mora da se ima original da bi se expansion instalirao ? (posto je exp. na 2 cd-a, pa mi to lici na samostalnu igru...)

Yes! :mrgreen:

za vietkong i fist alfa:

e bolje staviti Fit textures in system ili Fit textures in video memory...

512mb ddr333 i Siluru 4200 128mb

pozdrav

Nazad
Vrh Dno