Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Vidim svi pricaju o Q4,CoD2,F.e.a.r-u ,a niko ni reci da kaze o Vietcongu 2.Ajde ovde dajte neke utiske,hardversku zahtevnost,ukratko da li igru vredi uzimati.
Okratko igra je definitivno rezocarala po misljanju drugih usera.Ja igru nisam josh uvjek probao ali imam namjeru jer bash me zanima u kojoj su mjeri igru zasrali...
Pozdrav....
Jos dok je bio tread od proslog meseca sa tumbnailovima sa hitovima koji dolaze trvdio sam da ce ta igra biti krsh. Svi su hvalili svoji adute, a ja sam tvrdio da za Vietcong 2 garantujem da ce biti propast!
Ja igru nisam igrao (i nemam nameru da je nabavljam) ali vidim da je niko ne hvali ni po stranim forumima.
Da se nadovezem na prethodni post da je po meni upravu psaras_pa kad kaze da nisu mogli mnogo sta da zeznu. Prvi deo me smorio sa neoptimizacijom. Stisnem zube pa nabavim i ekspanziju (fist alpha) kad ono opet isto i jos gore bug da nemozes da ubijes protivnike vec na pocetku!
Uninstal expres, save user config. - NO!
I kako je moguce da su proglasili tu igru najboljom na tematiku Vietnama, pored ovolikih propusta?