Šta je novo?

Vietcong 2

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Vidim da je na Gamespot-u dobio katastrofa ocenu. :(

Da li se pojavio kod nas?

Jos nije...

Vec si isprobao igru? Zasto uzas, ne mogu da verujem, prvi deo je i pored mnogobrojnih gluposti bio super igra. Prosto ne mogu da poverujem da je drugi deo takvo djubre. Umesto da od odlicne podloge naprave super igru, oni su je izgleda upropastili. :(

Cisto sumnjam da je losa igra,trebalo bi da je ubrzo probam pa cu vam reci...
btw. ja sam od onih kojima se prvi dio namrtvo svidio...:)
Poz...

dakle,

vredi li igra išta ili ne ? Na netu je svuda dobila lose ocene, kako od kritike tako i od fanova.

Probao sam DEMO i igra je uzas. Veci shit nisam video... Sumnjam da je velika razlika izmedju DEMO-a i full sto se tice grafike.

Dorry je napisao(la):
Probao sam DEMO i igra je uzas. Veci shit nisam video... Sumnjam da je velika razlika izmedju DEMO-a i full sto se tice grafike.

Pa nije valjda grafika jedino merilo za ovako lose ocene ili ???

Mare je napisao(la):
Pa nije valjda grafika jedino merilo za ovako lose ocene ili ???

Nije. A da jeste losa, to stoji, bar po meni. Napominjem da sam igrao DEMO, a ne full, tako da mozda postoji neka razlika. Meni se igra nije svidela, tj. posle 5 minuta igranja/testiranja multija, igru sam izbrisao.

Nakon onakvog prvog dela, drugi cu svakako probati. Ne verujem da je bas toliko losa. Sve igre koje dolaze iz istocne Evrope dobijaju niske ocene, cesto neopravdano.
Ne sumnjam da je losija od originala, ali toliko...

instalirao, mucio sebe i okolinu dva sata, i deinstalirao.... trashina neoptimalizovana totalno i neinteresantna do bola, pored onakvog dobrog prvog dela...a sto je najgore, i vizuelno izgleda bljak!

totalni shit! u svakom pogledu, pa nemogu da verujem da su toliko promasili igru... skoro sam procitao da je vietcong 1 zvanicno zaradio 50 mil. dolara, ova ce 50 ali dinara... ni toliko nebi dao

Probao sam demo i totalno se razočarao. Katastrofa od igre. Totalno isforsiran nastavak, toliko loš da me ne bi čudilo da počnu da ga dele za džabe uz neke novine ;)

Realno igra nezasluzuje ni instalaciju!
Bas je katastrofa!
Razocrenje!

Vrh Dno