Šta je novo?

Vidim da mnogi zele WIN XP medjutim...

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
SVI SE BREEEE PRIMATE NA TO SR*** OD XPa!!!
On ku..u ne vredi.Napravljen je za DEBILE, IMBECILE i sto je NAJGORE.......DECU imbecile!!!!!!!!!!
Te oces ovaj korisnik da moze ovo ili oces ovaj da moze ono, ili ustvari hoces da jedes sladoled na AOL comu ili bi radije da ti je ovaj korisnik lepsi >?!?????IDIOTSKI!!!Ko' da smo mi serveri AOL koma!!!???

Igraj za zivot, XP NE!!!!;)

1.Nemoj da koristis Caps Lock, to se ovde ne radi...
2.Nesto si pobrkao loncice,kakve veze ima AOL sa bilo cime u XP-u ili uopste sa MS ???
3.Jednom kad odrastes pa budes imao porodicu ili budes radio u firmi, shvatices koliko je koristan i neophodan multikorisnicki sistem...

Mali ti si izgleda veceras prolupao malo. Nisam te sretao sa ovakvim postovima do sada.

Da ima ***** friendly fora, slazem se.
Da je mozda i previse usminkan, takodje.
Ali ima tu i korisnih novina, ako ih ne vidis onda ti verovatno i ne trebaju.
O stabilnosti bih sacekao jos 2-3 meseca pa cemo onda diskutovati... Ipak je to Microsoft!!!

Slusaj dete... reci tati da ti kupi Sony playstation pa se igraj...
ovo nije forum za decurliju koja nema pametnija posla nego da pametuje...
kad malchice odrastes i naucis kako se treba ponashati na ovakvim forumima onda se javi...

p.s. inace ni meni se nesvidja XP, ali svejedno ne pisem takve postove...

p.s.s. neznam zasto je moderator uopste dozvolio postovanje ovog thread-a.!?!?!?

Ma dobar je XP, kad mu ubijes sminku postane isti W2K :)

luka.l je napisao(la):
SVI SE BREEEE PRIMATE NA TO SR*** OD XPa!!!
On ku..u ne vredi.Napravljen je za DEBILE, IMBECILE i sto je NAJGORE.......DECU imbecile!!!!!!!!!!
Te oces ovaj korisnik da moze ovo ili oces ovaj da moze ono, ili ustvari hoces da jedes sladoled na AOL comu ili bi radije da ti je ovaj korisnik lepsi >?!?????IDIOTSKI!!!Ko' da smo mi serveri AOL koma!!!???

Igraj za zivot, XP NE!!!!;)

Luka, ovo ti je zadnji post u ovoj formi.

1. nema psovanja
2. nema zaglavljivanja caps locka (u internet zargonu "dranja")
3. nema neargumentovanih pljuvacina; ko zeli da da dobru ili losu ocenu, trebalo bi da (uz kulturan nacin pisanja posta) prinese neke argumente za ili protiv. Ako se radi samo o razlicitom ukusu, to treba navesti.

Ovo upozorenje je jedini razlog zasto nisam thread odmah obrisao. Dalji tvoji postovi u ovoj formi ce biti odmah obrisani uz jedan lepi zuti karton. Ukoliko ni to ne bude dovoljno, svi znamo sta znace dva zuta kartona.

Re: Re: Vidim da mnogi zele WIN XP medjutim...

E Silver uvek me preteknes :D
Ispade da ti vise sedis od mene ovde ili imas samo brzu vezu :)

Nazad
Vrh Dno