Šta je novo?

"Vidi sta mi je komp uradio" tred :d

Ja polako menjam svoj polzaj. Nasao novog ergonomskog misa, juce kupio neku stolicu (pljunuo 65€), ali se isplati. Mnogo se manje zamaraju ledja i ostatak tela, iako sama stvar deluje neudobna.

meni je pre godinu i po dana puko kapilar na desnom oku jer sam nekoliko dana sedeo po 16 chuke za njim dnevno (mada je posao bio u pitanju) pa tri dana nisam mogo da gledam na isto, a od nedavno nosim HMC cvikere i iskreno nemam nikakvih problema bez obzira na kvalitet monitora :D

Ronnie Coleman je napisao(la):
Niko nije rekao da se od preterane upotrebe računara umire, ali čoveče gde ćeš veće posledice od naočara i krive kičme... :S: :S:
jedan mali u rusiji umro posle samo 12h igre :trust: (neki neiskusan klinja)
ja sam i pre kompa imo nocare(-1) . ledja uvek namerno drzim pravo...ali psiha malo...recimo kad mi muva odje na cosak ekrana ja ponekad pokusam a je oteram strelicom :d ...ili kad se klicni u dvoristu puno deru dodje mi da izvadim bobmu iz ekrana i da im je bacim :S: .a zimi ako se prehladim ili tako nesto kad imam temp ja u polusnu mislim dal miu nesto nije u redu sa procesorom ili plocom :d :zgran: :d ali kablovski net me je bas navukao...sad se odvikakvam od ostajanja za kompom do kasno u noc.
a sad idem malo da vozim bajs jer se mislim kakvi bi frikovi postali kad bi bili 0:24/7 za kompom :d

Poslednja izmena:
6 godina radim na kompjuteru
ravne tabane sam imao i prije nego sto sam dobio kompjuter
kicma uredu
vid-odlican(da kucnem u drvo)
psiha-?????

Nemam dugo komp, ali se u svakom slucaju trudim da se krecem i bavim biciklizmom sto vise. Za sada je sve OK i nadam se da ce ostati.
Uvek sam se pitao kako postaju oni ludi hakeri i sada znam da ne bih bas zeleo da saznam.
Ali da natera da se u njega ulaze to je sigurno.

Veoma zanimljiv thread, ja nemam sta mnogo da kazem, komp je otprilike uvek bio tu, ali nije nesto znacajno uticao na mene. U svakom slucaju sam dobro naucio engleski, i mislim da je zivot uz komp efikasniji jer je informacija jedna od najvaznijih stvari na svetu. Zamislite kako zive ljudi koji nikada ne koriste komp, do informacija dolaze od ljudi oko njih ili iz casopisa ili cega vec. Ukratko, to im je dosta ogranicavajuci faktor u zivotu u odnosu na nas.
Ja licno nikada nisam nesto preterivao sa kompom, i nije uticao na mene u negativnom smislu. Za uspehe i neuspehe sam sam zasluzan tj kriv.

Inace, jeste da mnogi od nas ulazu solidan kesh u komp, ali znate i sami koliko su skupi izlasci, tako da je isplativije imati komp pa izlaziti redje nego ici negde svako vece(dan).

Geek_master je napisao(la):
Veoma zanimljiv thread, ja nemam sta mnogo da kazem, komp je otprilike uvek bio tu, ali nije nesto znacajno uticao na mene. U svakom slucaju sam dobro naucio engleski, i mislim da je zivot uz komp efikasniji jer je informacija jedna od najvaznijih stvari na svetu. Zamislite kako zive ljudi koji nikada ne koriste komp, do informacija dolaze od ljudi oko njih ili iz casopisa ili cega vec. Ukratko, to im je dosta ogranicavajuci faktor u zivotu u odnosu na nas.
Ja licno nikada nisam nesto preterivao sa kompom, i nije uticao na mene u negativnom smislu. Za uspehe i neuspehe sam sam zasluzan tj kriv.

Inace, jeste da mnogi od nas ulazu solidan kesh u komp, ali znate i sami koliko su skupi izlasci, tako da je isplativije imati komp pa izlaziti redje nego ici negde svako vece(dan).

Sjajan si post napisao a ne verujem da si hteo da tako ispadne. :d
BTW, da ti se krilca na tom ventilatoru (avatar) ne okreću u suprotnom smeru? :d

Poslednja izmena:
Hm...
Računare uglavnom krivim za ovih nekoliko kilograma na stomaku, a koji su očigledno višak...
Ali rešiće se i taj problem, čim sa društvom dovršim našu malu teretanu...

Poslednja izmena:
SuperStarr je napisao(la):
Sjajan si post napisao a ne verujem da si hteo da tako ispadne. :d
BTW, da ti se krilca na tom ventilatoru (avatar) ne okreću u suprotnom smeru? :d
to sam i ja primetio :d

***, ko ce sad da ispravlja :)

hahahaha.....nikad mi to nije palo na pamet...ali svarno se okrecu suprotno....:))

Posle skoro godinu dana,mogu da kazhem da sam relativno normalan :D
DobiJo kablovski u decembru,od onda,pa do pochetka jula,SVAKI DAN,po 12 sati minimum...Samo internet,i poneka igrica...Ne radim nishta,dzabalebarim,troshim kevine pare(pod "troshim" podrazumevam hranu,nishta vishe ni ne koristim :D)...Pochetkom jula otishao malo kutji,ubila me nostalgija...BiJo tamo 2 meseca...Deshavale su mi se krize pre par dana,tako,sedim,i u kafitju odjednom na stolu zamislim tastaturu,i pochinjem da kuckam po stolu,naravno,kucam pravilno,znam raspored tastera napamet :D
Vid je i dalje perfektan,kichma bez problema...Jedino nisam mogao da verujem,pre neki dan,iz chiste dosade,odem na trchanje,i bez problema pretrchim 4km?!?!?!Tu mi nishta nije bilo jasno,ali ajde,iskuliram...
Znachi,sve u svemu,ne zhalim se :D
E,da,nashao sam devojku pre mesec dana,i to sam se zachudio :d

Oslabio mi je vid na daljinu, pucaju mi kapilari na oba oka, jedno vreme dok sam redovno igrao igrice desna ruka mi se ukocila, par puta sam usred neprekidnog sedenja osetio fizicku nemoc i slicno...

angeluss je napisao(la):
Oslabio mi je vid na daljinu, pucaju mi kapilari na oba oka, jedno vreme dok sam redovno igrao igrice desna ruka mi se ukocila, par puta sam usred neprekidnog sedenja osetio fizicku nemoc i slicno...
Ti kako si poceo da objasnjavas simptome, ja bih ti mirne savesti pripisao jednu neurolosku (ne psihajatarsku, da ne bude zabune) dijagnozu. :D

ma ljudi ne okrece se ventilator pogresno, nego vi gledate sa pogresne strane. :D

E pa da, vidite da su zice sa ove strane :)

Dok sam radio u igraonici, redovno se desavalo da zaglavim celu svoju smenu (8 sati) i pola smene kolege (jos 4 sata), non stop igrajuci CS. Posle takve "seanse" krenem do pekare na burek i ladno vidim nisan pred ocima, ljude samo u glavu gledam, strejfujem umesto da normalno hodam, frka mi bude kad dodjem do coska itd. Paranoja totalna :S:

Od tada sam batalio ostajanje kod kolege u smeni :d i uopste smanjio CS.

A trenutno radim za racunarom 8 sati dnevno (minimum), kuci kad dodjem sat-dva i nemogu vise, nemam ni potrebu. Od posledica imam to da me jako brzo iznerviraju spori racunari, jer em sto znam slepo da kucam, em jako brzo "vozim" misa (kako mi kazu), pa popi*dim kad moram da cekam da komp nesto odradi. Vid i kicma - za sada bez problema ;) Jedino zivci...

Poslednja izmena:
da ali krilca idu u pogresnu stranu

@falcon:slicno se i meni desavalo to sa strejfovanjem i ciljanja u glavu :d recimo idemo ja i drug da crtamo i dok on crta ja "nisanim coskove zgrade u visini glave :d (ovo mi je bilo od veeeoooooma dugog igranja call of duty)

Nazad
Vrh Dno