Šta je novo?

Video spot Peugeot 206

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Vec jednom sam trazio ovu stvar u mp3 formatu i zahvaljujem se na pomoci. Ali sada me interesuje da li se igde na netu moze pronaci video spot u bilo kom formatu reklame Peugeot-a 206 tacnije stvar Raja Mushtaq-Sculptor ono sa slonom itd...
Molio bih da se neko javi ukoliko ili poseduje gore pomenuti ili zna gde se moze skinuti da se javi,jer sam se ubio od trazenja i nista.

Pozdrav!

Imam ja, zauzima 2.84MB, nije neki extra kvalitet ali se vidi...

Evo okachio sam ovde...
bice tamo nekih 2-3 dana, pa ga brishem...

Pesma je: Bhangra Knights vs Husan - Husan

Misho sta da ti kazem osim HVALA TI LEGENDO!!!!

A ti Zyx nije trebalo, znam kako se zove pesma i izvodjac samo nigde nisam mogao da pronadjem u video formatu!

Pozdrav!

Kad smo vec kod video spotova za kola, moze li neki link do onog Hondinog spota? Znam, bio je na loopi-ji ali ga tamo nema vise :(

Imam i taj hondin, i to neki dobar kvalitet, zauzima oko 50MB ... malo mi je preveliko za kachenje, ali aj videcu ovih dana... i to samo ako vam odgovara da skidate tako velik fajl?

Misha je napisao(la):
Imam i taj hondin, i to neki dobar kvalitet, zauzima oko 50MB ... malo mi je preveliko za kachenje, ali aj videcu ovih dana... i to samo ako vam odgovara da skidate tako velik fajl?

Supperr!!
Meni odgovara, tako da molim te lepo okaci to negde pa javi za link.
Thanks.

Uh, sad josh samo treba da nadjem negde da uploadujem toliki fajl... ako neko ima neki ftp, neka se javi slobodno :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno