Šta je novo?

video split and join

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
potreban mi je program koji ce mi seci avi, mpeg.. i spajati ih po potrebi ali da ne radi rendering, eventualno nesto tipa fast rendering.
probao sam sa virtualdub, nandub, sony vegas 5, ali nisu pravljeni za to cini mi se.
nasao sam honestech Easy Video Editor 2.0
ima li nesto bolje od toga?
adobe premiere?

pa nije to neki problem.
radi ovaj video editor ali krzljavo, mada extra brzo. ipak sam zavrsio stvar sa vdubmod, kao cut ili kad spajam onda append segment i save as.
hvala svima koji su u velikom broju pomogli.
u principu od adobe ili steinberg ili sony megalomanskih programa nema leba.

Probaj AviSplitter i AviJoiner,proizvodjac-ubi me ne mogu da se setim imam ih negde na diskovima :) uzasno su brzi i uglavnom odradjuju sve koko treba-uglavnom,pa ne recnu tacno u frame vec i znaju da pobegnu ponekad

virualdubmod za avi.
za mpeg i sl. pogledaj na www.womble.com šta je tebi interesnatno.

Za dijeljenje i spajanje mpeg fajlova najbolje da uzmes sony vegas 5 (6). Mozes da biras frejm kod kojeg sjeces, odnosno spajas, da dodajes frejmove. Mozes da radis sa vise fajlova. Relativno je lak za koriscenje.

Meni se mnogo svideo VideoMach.

Meni se mnogo svideo MPEG video wizard. Neverovatno precizan i brz.

Za dijeljenje i spajanje mpeg fajlova najbolje da uzmes sony vegas 5 (6). Mozes da biras frejm kod kojeg sjeces, odnosno spajas, da dodajes frejmove. Mozes da radis sa vise fajlova. Relativno je lak za koriscenje.
imam vegas 5 ali kao sto rekoh, treba mu mnogo da renderuje film/video clip.
dwnld sam blaze media pro pa cu njega da probam.
honestech Easy Video Editor 2.0 nije los, brz je, ali nije bas najprecizniji.
fx movie joiner and splitter 6.1 mi je nesto bagovit.
cudno je da nisam nasao neki uporedni test bas tih manjih video splitter i joiner software-a.

Ja koristim - virtual dub (tačnije, virtual dub mp3 freeze) za avi, tmpgenc za mpg, asf tools za wmv.. :)

Nazad
Vrh Dno