Šta je novo?

Video poziv MTS

satell200

Slavan
Učlanjen(a)
01.04.2014
Poena
225
zanimljivo:
brat ima na broju aktiviranu 3g uslugu( koja omogucava video poziv), podesio sam parametre sa sajta AP gprswap i pozivao sebe ( KT sam i tu podesio istu pristupnu tacku ) i naravno poziv se uspostavio....posle sam ja njega zvao i naravno da se poziv uspostavio IAKO ja nemam aktiviranu 3g uslugu i svaki put mi je skinuo bonus kredit NE glavni kredit niti MB.

onda sam promenio AP na gprsinternet i njemu i meni i video poziv se mogao uspostaviti u oba smera ... njemu je skinulo minute proverio danas a meni bonus kredit ... tako da ako kome treba -))) moze to da uradi a ne da aktivira 3g uslugu koja na prepaidu i kt kosta oko 400din ..

To uopste nismo sumnjali:)

Kod MTSa prilikom kupovine bilo kog "3g" telefona MORA da se aktivira usluga 3g koja je inace na cenu paketa +/-200din. Tako da hteli ili ne morate imate aktivnu u vremenu ttrajanja ugovorne obaveze. Koliko je to OK procenite sami...

Nije ok reci +/-200 kad je ravno 120 dinara. Ne sluzi nicemu izgleda.

Ako ces da cepidlacis 118,80 je. Ali i da je upola manja, *****no je sto uzimaju pare
.

Slazem se da je otimacina cista, ali cepidlacenje je za dva dinara a ne za 40% razlike

Dinar i dvadeset, preciznije... :cool:

E za 80 para;)

Jedina poenta te 3g pretplate je besplatan pristup telekomovim sajtovima (pre svega mondu), ukljucujuci i striming nekoliko tv kanala.

Vrh Dno