Šta je novo?

Video player problem

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
U odnosu na xp previse mi je mracan video, znaci kada pustim neki film u bilo kom playeru dosta je mracan video, da li ovo moze nekako da se resi, da osvetlim sliku u video playeru?
Takodje wmp12 nece da se vrati na onu velicinu i sirinu kako ga ja namestim, kada ponovo pokrenem neki video, namestim ga na fit video player on resise kao na xp-eu ali ovde na w7 se uvek vrati na 100% velicinu slike?

Sto WMP ? :(
Inslitraj MPChc :)

A taman video je verovatno do pc/tv levela 16-255 0-255

NO sve ce se lakse podesiti i namestiti kad insliras neki normalan player ;)

+1
batali wmp i instaliraj normalan player. kmp ili cccp+mpc.
sto se tice osvetljenja, da nisi instalirao mozda nesto za graficku? nesto tipa splendid? mnogi imaju problema sa losim prikazivanjem videa zbog autokorekcije boje i svetla

Nisam instalirao splendid, a u bilo kom playeru da pustim dosta je mracniji video u odnosu na xp... ustvari jedino na dziobas playeru je svetliji video i izgleda kao na xp...

Pa to zavisi od decodera a ne od playera

sad ovako napamet mogu samo nagadjam u cemu je problem

al nesto osnovno

Insliraj Coreavc u njemu imas da podesavas svetlinu ali to je vestacki najbolje da insliras
MPCHC i coreavc stavis coreavc da bude primarni decoder, u output stavis evr render
pustis film desni klik u mpc pa filters vidis dal je tu coreavc ako jeste vidis kakva je sitaucjia
probas promeni u coreavc opcijama tv/pc 0-255 16-255 ...
Ako ti i dlaje tamno imas u coreavcu brightness opciju pa povecaj

Sve probleme sam resio sa gom playerom
Pozdrav svima :wave:

Skonja na magarca :)
salim se bolje i to nego wmp

Nazad
Vrh Dno