jabree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2007
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- ne
- Mobilni telefon
- Xiaomi Note 8 pro
- Pametni uređaji
- najn
- Pristup internetu
- Optički internet
Drugari, imam mali problem a nisam dovoljno naoružan znanjem i uskustvom da sam rešim iz prve a da ne pogrešim... Pa mi treba pomoć kako da odradim n pravi način a da sve radi....
Otac mi je preminuo pre mesec dana, i ostavio mali pčelinjak u amanet, pošto imam puno obaveza kući a selo je na nekih 7.5km makadama (20-25minuta vožnje) i ne mogu svak čas da idem, hteo bi da ubacim wifi kameru koju imam kući na kuću u selu da mogu da pratim da se ne izroje pčele ali i eventualne neželjene posetioce....
Da skratim, u selu struje nema, u stanju mirovanja je priključak može tek za 15-tak meseci da se priključi, pa bi hteo da namontiram ako je moguće i isplativo da ide preko solarne varijante...
Imam huawei mifi, u koji će da pi*i neki prepaid net, i kameru koja takođe radi na 5v.... Powerbank sa 8 ćelija, koji bi koristio da daje 5v za kameru i mifi, e sad treba mi nešto da njega dopunjava a da ima efekta.... Powerbank ovako izgleda
i ima dva micro usb ulaza za punjenje....
Mogu li šta da iskoristim od ovog ili uzalud vam trud svirači?
Ili ako može oni solarni paneli, ne znam koja jačina bi mi bila dovoljna?
Evo na kameri karakteristike za potrošnju
To bi trebalo otprilike ovako da izgleda (ovo crtam laički bez ikakvog predznanja)
.....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Otac mi je preminuo pre mesec dana, i ostavio mali pčelinjak u amanet, pošto imam puno obaveza kući a selo je na nekih 7.5km makadama (20-25minuta vožnje) i ne mogu svak čas da idem, hteo bi da ubacim wifi kameru koju imam kući na kuću u selu da mogu da pratim da se ne izroje pčele ali i eventualne neželjene posetioce....
Da skratim, u selu struje nema, u stanju mirovanja je priključak može tek za 15-tak meseci da se priključi, pa bi hteo da namontiram ako je moguće i isplativo da ide preko solarne varijante...
Imam huawei mifi, u koji će da pi*i neki prepaid net, i kameru koja takođe radi na 5v.... Powerbank sa 8 ćelija, koji bi koristio da daje 5v za kameru i mifi, e sad treba mi nešto da njega dopunjava a da ima efekta.... Powerbank ovako izgleda

i ima dva micro usb ulaza za punjenje....
Mogu li šta da iskoristim od ovog ili uzalud vam trud svirači?
Ili ako može oni solarni paneli, ne znam koja jačina bi mi bila dovoljna?
Evo na kameri karakteristike za potrošnju

To bi trebalo otprilike ovako da izgleda (ovo crtam laički bez ikakvog predznanja)

.....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena: