I mene ovo zanima… da li je poboljšan algoritam detekcije ljudi? Ovako po review-ima deluje da je dosta bolje… ali kako je u praksi?Vredi li doplatiti malo više za Imou Bullet 3C u odnosu na 2C model, ili su samo kozmetičke razlike?
Može li savet drugari za kupovinu.
Potreban mi je kamera koja bi trebala da ispuni sledeće uslove:
1. Da bude pokretna u horizontali i vertikali i vrši patroliranje u koliko je moguće ili još bolje ako može da vrši praćenje objekta u koliko se naruši neka zadata zona
2. Da je apsolutno POE napajanje putem nekih od adaptera
3. Da može da radi bez NVR-a, samostalno priključena na ruter i internet konekciju LAN kablom ne Wi-Fi vezom
4. Da vrši snimanje na SD karticu
5. Da se pristupa obavezno putem mobilnog telefona live streamu i pregledu snimljenog sadržaja, po mogućnosti ako je moguće i iz nekog broswera
6. Dobar kvalitet snimka
Ne bi vršio eksperimente sa ovim kinezima od 5-6 'iljada, budžet nije problem.
Sve sto oces osim POE ne verujem da ima... Zasto bi to bio problem, ako vec dovlacis lan kabal, znaci zicna konekcija... Koristin vec pola godine jedna cruise 1 4mp i dve cruiser 2 od 5mp.evi par screenshotova... Za 60ak e na kp nema bolje (u prodavnici su dupli skuplje)Može li savet drugari za kupovinu.
Potreban mi je kamera koja bi trebala da ispuni sledeće uslove:
1. Da bude pokretna u horizontali i vertikali i vrši patroliranje u koliko je moguće ili još bolje ako može da vrši praćenje objekta u koliko se naruši neka zadata zona
2. Da je apsolutno POE napajanje putem nekih od adaptera
3. Da može da radi bez NVR-a, samostalno priključena na ruter i internet konekciju LAN kablom ne Wi-Fi vezom
4. Da vrši snimanje na SD karticu
5. Da se pristupa obavezno putem mobilnog telefona live streamu i pregledu snimljenog sadržaja, po mogućnosti ako je moguće i iz nekog broswera
6. Dobar kvalitet snimka
Ne bi vršio eksperimente sa ovim kinezima od 5-6 'iljada, budžet nije problem.
Moze. Na primer "ctronics" ili asecam, ima raznih.Može primer dobrih a povoljnih kamera sa sony senzorima da su neka budžet varijanta?
Da nema bolje pogotovo nocne fotke, ova moja sad ce tacno godinu dana kako traje i SD kartica od 128 GB dobivenaSve sto oces osim POE ne verujem da ima... Zasto bi to bio problem, ako vec dovlacis lan kabal, znaci zicna konekcija... Koristin vec pola godine jedna cruise 1 4mp i dve cruiser 2 od 5mp.evi par screenshotova... Za 60ak e na kp nema bolje (u prodavnici su dupli skuplje)
Moje nemaju nijedna taj bag.. 4 i 5 mo cruiseri... Imas 4 opcije, pametan, u boji, infrared ili iskljucen nocni rezim...Naleteo sam na interesantan Bug na imou kamerama, koji verovatno neće nikome smetati ali da se zna
Ove kamere ne mogu nikako da isključe Smart IR on će u mraku uvek da bude uključen i nema načina da se disebluje.
Ako neko nadje način kako da se isključi Smart IR u noćnom režimu neka javi
Kod mene sve kamere kako stavim tako je ,Imam i ja opcije ali ne radi kad staviš na off on posle vrati na on
Trenutno pogledano na ovaj sa slike, Sad pregledo sve su ok kamereTako i treba da bude...
Koji je model?
Ovo kod mene je imou 2c 4mpix
Podesavam preko Smart dmss ja isključim ono se uključi samo, imam dve takve kamere
Sa kojom si zavrsio? Ja imam ICsee i nisam nesto presrecan nocnim snimcima.Koje onda Dahua IP kamere preporucujete i NVR? Bitno je da je nocni snimak dobar, u dnevnim uslovima nema problema
I ja sam uzeo neku kinesku kameru i koristim ICSee iskreno nisam ni ja bas zadovoljan ali za te pare jos i dobro radi. Detekcija pokreta nije bas najbolja pa iz tog razloga ne vrsi snimanje jer ne detektuje ljude i to preko dana a za nocno snimanje da ni ne spominjem.Sa kojom si zavrsio? Ja imam ICsee i nisam nesto presrecan nocnim snimcima.
Ja bih stavio ovu:HDW1509T-A-LED
Da li bi ova kamera bila dobar izbor za dahua hcvr7104h-nt snimac? Na snimac su povezane dve hdw2220rp-z i jedna analogna.
Ili neka bolja za oko 6000din?
DAHUA IPC-HDW5541TM-ASE-0208B-S3
Jel ovo ok IP kamera cena 16480din? Bila bi okrenuta ka ulici koja je oko 8m udaljena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari