Sale998
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2023
- Poena
- 14
Imam switch par komadaovde bi ti trebao switch.E5180 ima samo 1 lan port.Imam jedan u rezervi pa znam.Pa da vezes sve na lan moja preporuka.
Probacu sutra da vezem preko njega
Imam switch par komadaovde bi ti trebao switch.E5180 ima samo 1 lan port.Imam jedan u rezervi pa znam.Pa da vezes sve na lan moja preporuka.
Da , Mada ja koristim Imou aplikaciju na mob i komp nekako bolje i lakse ( bar meni )Da li Imou kamere mogu da se prate i upravljaju preko dahua app gDMSS ?
U medjuvremenu sam nasao na youtube kako se povezuje, mada je diskutabilno da li se mogu podesavati kao na svom softveru. Na gDMSS app pratim dva dvr, pa bi bilo zgodno samo da dodam kameru, zgodno je da bude sve na istoj app. Hocu da dokupim neku wifi kameru za pomocnu gde mi nije zgodno da vucem kabl od xvr.Da , Mada ja koristim Imou aplikaciju na mob i komp nekako bolje i lakse ( bar meni )
Najbolje resenje je da ugradis dobar alarm sa shock senzorom i da stavis jaku sirenu i kad se aktivira da rade sva 4 migavca.Da ponovim pitanje, za gore navedene situaciju kao na snimku, šta je najbolje rešenje, snimač je Dahua XVR4104HS-X, podržava AHD kamere 1080p rezolcije, ali snima u 1080N/720P?
Od toga nemas nista jer ti niko nista nece nadoknaditi cak i da ga slikas kao za pasos. Imao sam i ja vise puta slicne probleme, ali ih brane i policija i sudije i tuzioci. To mogu javno da kazem jer imam pismenih dokaza. Znaci jedino da podesis shock senzor na osetljivije, on se moze podesavati.Mup je završen, alarm postoji, ali šok senzor ne reaguje na tako slabe stavri lap što je otvaranje mehanizma koji drži tablicu, to se otvori za 30 sekundi. Naravno sada će ići ili lepljenje ili pop nitne, ali ne menja stvar, voleo bih da jasnije vidim ko je ako se nešto ovakvo ponovi.
Ništa ti ne bi pomogla ni 8k kamera da sačuvaš tablice.Eh, čekao sa zamenom kamera i veselo, sinoć mi neko ukrade tablice sa kola:
Kaznili bi tebe zbog povrede privatnosti.Objaviš snimak na nekom lokalnom portalu, čisto radi svoje satisfakcije, ako već pravno ne služi ničemu.
Jeste, pa da svira alarm na prolazak psaOd toga nemas nista jer ti niko nista nece nadoknaditi cak i da ga slikas kao za pasos. Imao sam i ja vise puta slicne probleme, ali ih brane i policija i sudije i tuzioci. To mogu javno da kazem jer imam pismenih dokaza. Znaci jedino da podesis shock senzor na osetljivije, on se moze podesavati.
A mozes staviti neku bolju kameru sa zumom, mada nista ne menja stvar.
Nece da divlja ako shock senzor postavis na plastiku i podesis osetljivost. Ako se postavi na limariju, onda ce divljati na svaku vibraciju. Kod mene ne divlja, imam ga 15 godina i nekoliko puta mi je to spaslo auto od kradje.Jeste, pa da svira alarm na prolazak psa
Em što nervira komšije, em što on posle nekog vremena ogugla i ne obraća pažnju na alarm...
Problem je sto lopovi nisu u zatvoru, nego ih policija odmah pusta, da mogu dalje da obijaju. Tako su moj tada nov auto obijala dvojica koji su izasli iz zatvora. Onda ih je prijavio moj komsija koji je sve to gledao sa terase, pa i hapsenje na delu. To im je bilo peto hapsenje na delu od izlaska iz zatvora. Pozvali su me u policiju u 5 ujutru da dam izjavu i dok sam stigao tamo, oni su vec bili pusteni. I da ne pricam detalje, posle 15 godina mi je tuzilac poslao resenje o obustavljanju postupka jer nema dokaza. I mozes da mislis sta hoces, ali to nam je realnost u Beogradu. Ja verujem da su svi potplaceni i da funkcionisu veze bolje nego ikada do sada.Ako ti je samo alarm nekoliko puta spasavao auto od kradje onda je u necem drugom problem.
Da. Ako na primer zelis da instaliras kameru na fasadi i da ti snima kapiju i da raspoznajes lice na udaljenosti od na primer 10-15m, onda ti treba kamera sa nekim zumom 4 do 5X uvelicanja. Takva IP kamera, koja moze biti instalirana sa ili bez snimaca, kosta od nekih 190€ pa navise. Za pomenuti XVR snimac nema potrebe da kamera bude sa IP jer on to vec ima, pa se sa analognom kamerom sa istim zumom postize isti rezultat, a ta kamera kosta 90€.Isti rezultat?
Stavi 4g ruter, pa povezi na wifi.Pokušavam da podesim kameru koja radi na 4G. Kamera radi sa mts i A1 karticom, ne radi sa yettel karticom (tamo gde zelim da je postavim imam samo dobru yettel 4g pokrivenost). Da li je neko rešio problem? Kamera je kineska...
Ima, DMSS ali ne bih ti preporucio da hakujes sbb tv box. I kao sto vec napisa @bakara treba kameru otkaciti sa imou app.Jel ima neka app za gledanje video nadzora na tv-u?(sbb eon u pitanju)
Imam Imou kamere i dahua app za pc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari