Šta je novo?

Video kartica HITNO!!

Axel

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
660
Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac.

Axel je napisao(la):
Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac.

kako nema.za te pare dobijes Full pack R9000pro koji je brzi od karte koju si naveo.

ili mozda MSI G4Ti4200 8X za 125€ opisan u Digital!-u, mada verujem da ima da se nadje i za manje para...
:wave;

Crni je napisao(la):
ili mozda MSI G4Ti4200 8X za 125€ opisan u Digital!-u, mada verujem da ima da se nadje i za manje para...

gde to?

evo ja cu uzmem odma jednu kartu!

Pa ne znam da li je mozda u pitanju greska, jer je i meni to nesto sumnnivo malo, ali da ne lupam reklamu u pitanju je poznata firma iz Nisa, pa je najbolje da kontaktiras njih...

Crni je napisao(la):
Pa ne znam da li je mozda u pitanju greska, jer je i meni to nesto sumnnivo malo, ali da ne lupam reklamu u pitanju je poznata firma iz Nisa, pa je najbolje da kontaktiras njih...

Kad ne znas da li je u pitanju greska, kako mozes da verujes da ima da se kupi i za manje para... Dam ti ja 1300EUR za 10 komada, pa zaradi...

Pozdrav!

Crni je napisao(la):

Bio je vec price o toj ceni... tu je nastala neka greska. Nemoguce ju je naci za tu lovu.

Axel je napisao(la):

Ili club3d radeon8500le, ako ga jos ima po 107€

Crni je napisao(la):

da nije i tebe Jasmina iz Pa**ma pogresno informisala ko MaX-u:D :D .

Axel je napisao(la):
Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac. [/ B]
A,mogao bih i ja da ti prodam Leadteka MX440-tv-out za manju lovu a iste performanse.

Axel je napisao(la):

Daj oglas da kupujes gf3 i moci ces da biras za te pare koji god hoces. gf3 je 10x bolji od te karte...

Re: Re: Video kartica HITNO!!

Broz je napisao(la):
Daj oglas da kupujes gf3 i moci ces da biras za te pare koji god hoces. gf3 je 10x bolji od te karte...

ako bude ponuda,ja sam za drugara trazio G3,ali nisam nasao,ali ako bude imao srece...

Izvinjavam se Axelu sto sam ga palio, jer sam se i sam navukao FX
To je bilo onako na prvu loptu, bez imalo razmisljanja :)
Ali kad sam stavio prst na celo (sto rece student doslo mi da oman uzmem 10 komada) jasno mi je bilo da je definitivno greska, jer je to krajnje bescenje cak i za polovnu karticu ctp;

Nazad
Vrh Dno