Axel je napisao(la):Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac.
Crni je napisao(la):ili mozda MSI G4Ti4200 8X za 125€ opisan u Digital!-u, mada verujem da ima da se nadje i za manje para...
:wave;
Crni je napisao(la):Pa ne znam da li je mozda u pitanju greska, jer je i meni to nesto sumnnivo malo, ali da ne lupam reklamu u pitanju je poznata firma iz Nisa, pa je najbolje da kontaktiras njih...
Crni je napisao(la):ili mozda MSI G4Ti4200 8X za 125€ opisan u Digital!-u, mada verujem da ima da se nadje i za manje para...
:wave;
Axel je napisao(la):Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac.
Crni je napisao(la):Pa ne znam da li je mozda u pitanju greska, jer je i meni to nesto sumnnivo malo, ali da ne lupam reklamu u pitanju je poznata firma iz Nisa, pa je najbolje da kontaktiras njih...
A,mogao bih i ja da ti prodam Leadteka MX440-tv-out za manju lovu a iste performanse.Axel je napisao(la):Resio sam da kupim 'ASUS V8170Pro/T 64MB DDR GeForce4 MX460' 110 Eur, toliko imam para, dali je OK ova kartica ili ima kakva bolja za ovaj novac. [/ B]
Broz je napisao(la):Daj oglas da kupujes gf3 i moci ces da biras za te pare koji god hoces. gf3 je 10x bolji od te karte...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari