Šta je novo?

Video conferencing

• Začetnik teme Začetnik teme Lidija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lidija

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2002
Poena
620
Trazim bilo sta za video conferencing, otprilike 3-5 korisnika istovremeno. Da li imate neki predlog?

Probala sam nekoliko free varijanti, naravno sve je krs i skoro pa neupotrebljivo. Jos ostaje da isprobam palbee, ali nikako da stigne confirmation email.

Firma bi platila licencu za bilo koje resenje koje je funkcionalno, znaci treba mi nesto pouzdano i lako za koriscenje, nista fensi i relativno jeftino. Nisam nikad zalazila u ove vode pa me interesuje da li ovde ima nekog s iskustvom?

Svaka pomoc ili savet su dobrodosli 🙂

Da li Gmail podržava to? Ako da, to bi bio moj predlog.

EDIT: izgleda da ipak ne može 🙁

Možda http://tinychat.com/ ?

Poslednja izmena:
hmm tinychat deluje zanimljivo, videcu ovih dana da ga malo provozam. hvala!

Sta fali Skype-u,on ima conferencing..mislim i da mu video radi,voice radi sigurno..koliko se secam,poslednji put,kada sam nesto probao,radio je i video..

skype nema video conferencing... max dvoje. ne bi se cimala da ima 😉

ne vidim u tom threadu nigde da skype podrzava video conf.. :d

Ladno ne postoji takav program ? 🙂 Na OS X ima u sistemu po defaultu sa chetvoro ljudi :d

Poslednja izmena:
da al na mac-u se ne placa. al bas to, treba naci cetvoro ljudi koji imaju mac :d

probala mebeam, njesra. toliki je lag da je neupotrebljivo.

cekamo skype, to bi bilo idealno resenje, samo da docekamo sledecu nedelju da puste betu pa da se bacimo na testiranje 🙂

MeBeam je sajt, ne program. I po mom iskustvu, radi odlično (isprobavao ga s 3 osobe).

Koliko je bezbedan?

Probaj na http://www.dimdim.com/

Ja sam dimdim koristio za diplomski. I mogu reci da je za to sto je meni trebalo bio ok.

Ajde pa javi kako ti se cini.

P.S. ako ti treba neka pomoc, slobodno pitaj

Pozdrav

Poslednja izmena:
pre dan-2 odradih update sa skype sajta,nigde ne videh da pominju tu betu,niti da je nude na testiranje,..

Nazad
Vrh Dno