Šta je novo?

Video capture driver

Vlada

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
620
Da li neko ima drajver za video capturing pod Win XP za ELSA Erasor ViVo? Na njihovom sajtu nema a mislim da bi posao radili i neki univerzalni ili genericki drajveri za njen cip (Conexant Bt 869 KRF). Zna li neko gde bi se mogli naci takvi drajveri.

www.nvidia.com

pa idi na download, pa skini wdm 1.08 drajvere. Oni su za video capturing

Hvala Vocko. Nesto me zazaju ali reinstaliracu sistem pa cu da vidim kako ce da se pokazu.

Vlada je napisao(la):
Hvala Vocko. Nesto me zazaju ali reinstaliracu sistem pa cu da vidim kako ce da se pokazu.

Mislim da to nece ici, posto na elsinom sajtu kazu da capture ne radi na win2000 i WinNt sisitmima, pa pretpostavljam da ne radi i na Xp-u. U svakom slucaju ako uspes javi, posto imamo istu kartu i isti problem, zbog kojeg ja drzim Win98:(

bness je napisao(la):
Mislim da to nece ici, posto na elsinom sajtu kazu da capture ne radi na win2000 i WinNt sisitmima, pa pretpostavljam da ne radi i na Xp-u. U svakom slucaju ako uspes javi, posto imamo istu kartu i isti problem, zbog kojeg ja drzim Win98:(

Nadam se da nisi u pravu ali ko zna. Verovatno to vazi za njihove drajvere a ovo su genericki, verovatno ce biti slabiji kvalitet ali ce kako tako raditi. U svakom slucaju javicu kad reinstaliram sistem.

Vlada je napisao(la):
Nadam se da nisi u pravu ali ko zna. Verovatno to vazi za njihove drajvere a ovo su genericki, verovatno ce biti slabiji kvalitet ali ce kako tako raditi. U svakom slucaju javicu kad reinstaliram sistem.

Ja sam u medjuvremenu probao te wmd 1.08 drivere, Windows Xp se ne buni sa njima ali nisam uspeo da nateram vdub da radi capture, ali nisam probao ni jedan drugi program, ako uspem nesto da odradim javicu.

IMas novi wdm 1.11

Ajd nek neko proba capture na XP-u sa tim novim 1.11, pa da znamo da li je to resenje ili ne.

Nazad
Vrh Dno