Šta je novo?

Video beam, da li ima iskusnih sa ovim stvarcicama?

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Interesuju me iskustva sa video bimerima (po srpski). Za firmu bi nam trebao jedan, pa me interesuje da li neko moze da mi ukaze na pojedinosti na koje treba obratiti paznju, klase uredjaja koje postoje, cenovne okvire, proizvodjace, modele, itd...

Dvoumio sam se da li ovo da stavim u sobu gde su monitori, video karte i "sve bitno za nase oci", pa ako moderatori cene da bi trebalo tamo, neka delaju.

Hvala!

Ja jedino mogu da ti prenesem moja iskustva koja imam sa video bimom koji sam imao u skoli. A to i nije nesto mnogo, ali: gledaj da imas zamracenu prostoriju, jer vec malo svetla mnogo smeta, i pazi na platno koje ti daju kad budes kupovao, jer je skola dala 9000DM za neki high-end Filipsov bim koji radi savrseno, ali se drzac za platno polomio nakon 2 meseca.

Ideja je da se Powerpoint prezentacije prikazu partnerima/klijentima. Zakacimo beam na laptop i prezetujemo. Velicina platna/zida nije precizno definisana, zavisi od ponude bimera i raspolozivih sredstava. Znam da su to skupe stvarcice, a raspolozivi budzet je oko 4000 evra. Ako je moguce proci i ispod tih para odlicno - interesuju me mogucnosti. Totalno sam neupucen, zato sam i napisao da pretpostavljam da ima vise kategorija uredjaja.

...potrazi low-end projektore, ima ih u malo boljim firmama. cena se krece daleko ispod tvog budzeta. naravno max rezolucije 800x600, sto je na kraju i dovoljno za PP prezentacije....

Nemoj se zaletati na prvu loptu, tj. ponudu, batali cuvene domace firme koje se ugradjuju i do 100%, biraj DLP projektor, male dimenzije i lepe boje, probaj da nadjes XGA 1024x768 sa oko 1500ANSI za odprilike taj tvoj budzet!

Pozdrav!

PS. Moguce je ovo naci, veruj mi!!! Ako ne znas kako, javi se na PM

Pozdrav!

obrati paznju na to koliko traje sijalica, posto nisu jeftine...ima modela koji imaju ugradjen tajmer, tako da kad prodje deklatrisano vreme koriscenja lampe, jednostavno moras da je zamenis, bila ona citava ili ne....

ajd'

Sinisa, mani se te price o 100% ugradjivanju u cenu. Canon distributeri mogu da se ugradjuju maksimum onoliko koliko im Canon propise, sto ce i Peca potvrditi. U slucaju projektora procenat je jednocifren.

Malo sam pregledao sta ima u ponudi od projektora, pa mi kao dobro resenje za to sto trazis deluje Canon LV-X1. XGA (1024x768) rezolucija, 1100 ANSI lumena, velicine A5 lista papira, contrast ratio 300:1 i svega 2,7 kg. 3800e. U attach-u su ti detaljne specifikacije.

Nazad
Vrh Dno