Šta je novo?

VICTORIA 2

Zeha

... ispod radara ...
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
785
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 13600K, Deepcool AG620 - CPU hladnjak
Matična ploča
Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO
RAM
Kingston DDR5 32GB (2x16GB) Fury Renegade KF564C32RSK2-32
GPU
Asus TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
Storage
Sasmung NVME 990PRO 1TB, Sasmung NVME 970EVO plus 2TB, Seagate hdd 16TB IronWolf Pro, Seagate Archive HDD 8TB
Zvuk
Sound Blaster Z, Sennheiser HD 599SE, Logitech X-230
PSU
FSP Hydro PTM PRO Platinum 1000W
Kućište
Fractal Design Define 7, 4x Be Quiet SILENT WINGS 4 140mm PWM high-speed
Monitor
Dell Alienware AW2723DF
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S, Logitech MX Keys S Graphite
Ostale periferije
HP LaserJet P1006
Laptop
Lenovo Legion 5 (82JN003EYA)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S21 Ultra
Pametni uređaji
LG 43UM7600PLB LED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dragi drugovi forumasi i igraci,

POTREBAN MI JE TRENER ZA IGRU VICTORIA 2 !

Trener za Verziju 1.1 ili 1.2 ali da je potpun, da ima sve aktivne opcije.

Postoje verzije Victoria 2 trenera v1.1 i v1.2 ali demo verzije kojima samo zadnja opcija radi ( opcija 7, vracanje godina unazad).

Meni je potrebna puna verzija sa svim opcijama aktivnim.

Ako neko ima ili moze da "nabavi" molim da posalje PM ili barem okaci link za preuzimanje iste.

Ovo je za sada najbolje sto mi je prijatelj nasao:

Prilozi

• Victoria 2 cheats.txt
    3.6 KB · Pregleda: 1,078
Igrao sam igru za preko vikenda. Odlicna je i oduzima mnogooo vremena. Kome je dosadno slobodno neka krene sa igranjem :)

Нисам ни знао да ова игра постоји. Колко видим личи на medieval total war?

Više na je foru igre Hearts of Iron.
@P307 koja je fora sa pravljenjem armije? Uzeo sam Srbiju i mogu samo 2 jedinice da napravim. Proslo je vise od 2 god. ista je stvar (jedino ako varam pa krenem da bijem Osmanlije onda mogu da povecavam armiju ali ponovo ne znatno)

Poslednja izmena:
Mnogo vise podseca na Europu Universalis nego na Hearts of Iron. Mnogo mi se vise svidja od HOI.

Meni recimo Europa Universalis nikada nije legla, a na HOI 2 sam potrošio dane i dane.
Naravno, svakako ću je probati :)

Više na je foru igre Hearts of Iron.
@P307 koja je fora sa pravljenjem armije? Uzeo sam Srbiju i mogu samo 2 jedinice da napravim. Proslo je vise od 2 god. ista je stvar (jedino ako varam pa krenem da bijem Osmanlije onda mogu da povecavam armiju ali ponovo ne znatno)

A sta ce ti vise armija, pa oslobodismo li juzne krajeve sa 3 armije... :D

Ozbiljno sada Milose iz Nis-a, nisam igrao JOS, ne nadjoh vremena, al nece ovo proci bez mene, ima kad tad da osvojim sve do Tokija...

"Prijatelju/ice" Nuklear/ice da si malo pazio video bi da je link koji si okacio za PROMO trenera za ovu igu i da mu radi samo 1 od 7 komandi, ona za vracanje godina unazad,a to je priznacete svi skoro beskorisno...
"MENE TREBA FULL Victoria 2 Trainer", a ne ovaj "grasak" sto je okacen...
Pozdrav svima, laku noc, spavajte fino i do skorog vidjenja...

Poslednja izmena:
Нисам погледао, кренуо сам да скинем игру са вареза, наишао на траинер, па реко да поделим са рајом, ***...
Испробао сам игру, и има да оћоравим од лоше дизајнираног фонта. Сувише је ситан, поготову код туторијала.

Ajde ako neko zna neka kaže šta je uslov da bi se negde pravile armije. Prvo sam mislio da je broj teritorija, ali se ispostavilo da neki koji imaju manje teritorija imaju jaču armiju od mene.
Potrošio sam dane i dane na pručavanje raznih tutorijala i walkthrough-ova i i dalje nisam uspeo da proniknem ni u 50% valjda, koliko je kompleksna.
Takođe me interesuje kako praviti kolonije.

Grrrr!!!
Instalirao sam patch 1.2 i j€big@!!!
Ono što sam prvo primetio da se sj€b@lo su nacionalni fokusi.
Imam postavljen nacionalni fokus u Transdanubiji koju ni ne posedujem.
Takođe mi je postaljena kolonizacija u nekoj Vrystatu ili tako nešto... Koji ni ne mogu da nađem na mapi. Search ga ne nalazi, a kada selektujem nacionalne fokuse ni jedan od njih nije prikazan....
Šta da radim?

Obično se podrazumeva da počneš novu partiju posle patch-ovanja.

Znači reinstal igre, ali bez zakrpe da bih završio ovu?
"Divno"... :wall:

Da l ineko zna kako da ubacim neki modern day mode ? Da drzave budu okvirno iz 21 vijeka itd ...

Ubacivao sma neke modove i ilije mapa iz 1880 i neke ili se igra sruši.

Nije vise potrebno.. . .

Vrh Dno