Šta je novo?

vibracija na m55??

mr_miki

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2004
Poena
304
da li neko zna kako da iskljucim vibraciju na m55? mislim - potpuno, on u stvari "zavibrira" samo jednom kad stigne poruka, zvoni fon, ili alarm. znaci kako je poptuno ugasiti? da li se bez vibracije baterija manje trosi?

iskljuci vibraciju...
jedino sto ti onda ni za pozive nece vibrirati

A kako se isključuje vibracija? Ja imam S55 i isključim vibru i on opet zavribrira na prvo zvono.

to se pitam i ja...
inace imam jos jedno pitanjce u vezi istog telefona. uzeoam ga pre 3-4 dana u firmi koju sam nasao na siemens.co.yu kao zvanicnog prodavca, ( nije Roaming)ali nesto mi je sumnjivo, naime telefon mi mirise na "skidan". Ovo iz razloga sto je fon sav u fazonu neceg sto se zove "i-mode" (startup, shutdown - animacije, internet podesen po defaultu ka ovim stranicam, cak je i na nalepnici iznad baterije pored "made in germany" upisano "i-mode", sta ovo znaci i da li je fon skinut sa neke mreze. Plus nisam uz njega dobio nikakve papire (tipa uputstvo original kutiju i
sl. a sto je ortak dobio kad je uzimao u romingu me45..), samo punjac "tipsku" kutiju, i njihovu "garanciju". Fon inace radi ok, ali cisto me interesuje, jer se rklamiraju kao zvanicni dileri...
Da li sam paranoican ili ovde nesto smrdi?? Ako je tako kakva su mi prava i kome da se zalim?? Ako se neko razume, nek pomaze ...

I M55 koji sam kupio sestri ima te I-Mode fore. Definitivno mi lici da se radi o telefonu skinutom sa neke inostrane mreze posto je i na kutiji pisalo to I-mode. Inace kada sam u oflesovao najnoviji softver (mislim verzija 10) isto je ostalo to I-mode.

Poslednja izmena:
Skinut sa nemacke mreze e-plus, neki delovi se mogu obrisati npr. Startup-shutdown animacije i wallpaper onaj crveni brisanjem foldera Customization.
Smejurija da siemens reklamira firme gde se prodaju telefoni skidani sa stranih mreza.

delimir je napisao(la):
I M55 koji sam kupio sestri ima te I-Mode fore. Definitivno mi lici da se radi o telefonu skinutom sa neke inostrane mreze posto je i na kutiji pisalo to I-mode. Inace kada sam u oflesovao najnoviji softver (mislim verzija 10) isto je ostalo to I-mode.

da li je brzi telefon sa novijom verzijom?
ima li sta novo ?
gde si skinuo flash ?
ima li (latency) kasnjenje pri kucanju poruka ?

Softver 10 je brzi od u kucanju sms-a,java aplikacije se mozda malo brze otvaraju ali i dalje veoma sporo. Ima nekih fora da se java ubrza 50% iskljucivanjem nekih java verifikacija ,takvih fora ima dosta ali sam izgubio linkove a postoji i nezvanicni softver 11.

ja sam ubacio sebi na m55 softver verzije 11. Pravo da vam kazem nema neke razlike u odnosu na verziju 10.

dobro,moze li neko dati link ili mi poslati bar verziju 10 softwera ? ;)

Sorry, moja greska,
mobile
elibom
Evo meni sada se otvara i ima svasta za m55.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno