CaptainCrash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2012
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 12600KF
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
- RAM
- 2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
- GPU
- AMD Sapphire 7800 XT Pure
- Storage
- 2TB NVme + 512GB NVme
- PSU
- ASUS Rog Strix 850W white edition
- Kućište
- Lian Li Lancool 216
- Monitor
- LG 27GR75Q-B IPS 1440p
- Miš & tastatura
- Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
- Ostale periferije
- Logitech G Pro X
- Laptop
- Medion E6228
- Mobilni telefon
- S23 plus 8/512GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Da li je ikako moguce i kako ako ga nemam na telefonu jer mi je puklo nesto sto nosi sd karticu i sad je nemam pa ne mogu da instaliram jer nema prostora nikako.
Skinuo sam neku verziju ali mi trazi broj mob i kad upisem ne stizem mi poruka sa kodom sto je i logicno a nege sam procitao da ima free viber bez veze sa telefonom na ili u nekom BlueStacks...zna li neko nesto o tome i sta je to,..ili da se ne zezam i ne pametujem?
I da li je uopste to 100% sigurno da mi neko ne dodje do broja i sta znam...nabije racun sacuvaj Boze?
Preko BlueStack mi ne trazi da imam na mobilnom vec treba da mi posalju SMS sa kodom,da li je sigurno,da li moze neko da mi iskoristi to ili da se ne zezam?
:trust:
Skinuo sam neku verziju ali mi trazi broj mob i kad upisem ne stizem mi poruka sa kodom sto je i logicno a nege sam procitao da ima free viber bez veze sa telefonom na ili u nekom BlueStacks...zna li neko nesto o tome i sta je to,..ili da se ne zezam i ne pametujem?
I da li je uopste to 100% sigurno da mi neko ne dodje do broja i sta znam...nabije racun sacuvaj Boze?
Preko BlueStack mi ne trazi da imam na mobilnom vec treba da mi posalju SMS sa kodom,da li je sigurno,da li moze neko da mi iskoristi to ili da se ne zezam?
:trust: