Šta je novo?

Viber gigabajti

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pozdrav,
U zadnjih par meseci mi se strašno brzo potroše gigabajti koje imam svakog meseca. Imam 10gb.
Trenutno piše da sam potrošio skoro 9gb na viber što je nemoguće.
Kad pogledam potrošnju preko telefona Viber nije ni u prvih 10.
Koja je fora?

Možda Viber bekap troši gigabajte, vidi u podešavanjima kako je podešeno.

Bekap je namešten na jednom mesečno.
Poslednji je 250mb

Prilozi

• Screenshot_20241116_204819_com_hihonor_systemmanager_NetAssistantMainActivity.jpg
    Screenshot_20241116_204819_com_hihonor_systemmanager_NetAssistantMainActivity.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 53
Ako ti je u podešavanjima u Media uključeno Auto download media over mobile networks probaj da to isključiš, isto uključi Restrict data usage.

Moguće je da imaju neki bug. Meni su jedno vreme saobraćaj koji je pravio Tidal skidali sa kvote za Viber.
Pozdrav

Ja sam ranije primetio da mi je skidao gb sa Vibera kada sam koristio Reddit. Sada nemam isti paket, pa ne mogu da proverim.

Pozdrav,
U zadnjih par meseci mi se strašno brzo potroše gigabajti koje imam svakog meseca. Imam 10gb.
Trenutno piše da sam potrošio skoro 9gb na viber što je nemoguće.
Kad pogledam potrošnju preko telefona Viber nije ni u prvih 10.
Koja je fora?
Zdravo, zamolio bih te da nam se javiš privatnom porukom. Rado ćemo izvršiti sve potrebne provere za tebe.

Isto se žale i korisnici A1, detaljnije ima u komentarima na samo tweet-u.

Prilozi

• Screenshot_20241126-234520.png
    Screenshot_20241126-234520.png
    290.1 KB · Pregleda: 38
A još jače mi je što su mi ćerki skinuli 2.5gb na fejsbuk a ona nema nalog

Što ne znači da ne pristupa Facebook sadržaju, a to se računa, a ne da li ima nalog ili ne.
Pozdrav

Isti sluč
Moguće je da imaju neki bug. Meni su jedno vreme saobraćaj koji je pravio Tidal skidali sa kvote za Viber.
Pozdrav
Isti slučaj! I tako je bilo sve do isteka UO. Sa novim paketom Yettel mobile nema više ograničene kvote za društvene mreže pa ne vidim gde se sada "nakačio" TIDAL :LOL:

Nazad
Vrh Dno