Šta je novo?

Viber for Windows & Mac

Ninoslav

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2008
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
iPad Pro 11”
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Viber for Windows

Viber for Windows lets you send free messages and make free calls to other Viber users, on any device and network, in any country!

Viber syncs your contacts, messages and call history with your mobile device, so you can start the conversation on the Viber mobile application and continue from the comfort of your PC.

[YOUTUBE]NEqS5W-KfRw[/YOUTUBE]

• Best-quality HD voice calls
  • Video calls
  • Free text and photo messages
  • Group conversations
  • No registration, passwords or invitations required
  • Contacts and messages sync between your mobile and Windows
  • Transfer ongoing calls between devices

Download Viber, enter your phone number, and start connecting with your friends.

http://viber.com/products/windows/

Ozbiljan poslovni potez, mada procenjujem da ce na kraju neko kupiti celu kompaniju - npr. Facebook.

Otprilike...

Nece da radi kod mene na Windowsu 7 x64.. nece ni da se startuje.

Kod mene na win 8 radi odlicno,sad sam zvao kuma,super se cuje.

Na Win7 x64 takodje radi savrseno ;)

Meni na Win7 x64 Ultimate radi super. Samo video poziv nisam još probao.

Radi fino, sad probao. Stickere trenutno ne podrzava..

Meni nece da posalje sms sa aktivacionim kodom? Upisao sam broj telefona sa O6********, probao i bez nule i jos ga ne salju?

Edit: sada su ga poslali, ali nece da ga "primi", pise da je pogresan kod? Ja sam ga dobio na Viber aplikaciji na Androidu kao Viber sms poruku. Da li je tako bi kod vas bilo?

Poslednja izmena:
Ne. Verovatno je preopterećeno.

Proradio i kod mene. Viber koristi Qt framework, a ja imam instaliran Qt, pa su se potukli dll fajlovi.

ja sam danas pokušao pedeset puta da dobijem taj sms od vibera sa aktivacionim kodom, ali nix.

Interesantna stvar da kada sam upisao moj drugi broj telefona, na taj drugi aparat je sms stigao momentalno.

U čemu je tu fora?

Da pojednostavim:

Imam nov tel (Galaxy SIII) i broj je npr 064 555-555. Na njega mi ne šalju sms
Sa istog tog telefona, čisto probe radi, upišem da je broj drugi (npr 064 999-999) i na taj drugi broj (aparat Nokia) stigne sms bez problema.

Ima li neko ideju šta to može da bude?

Čak sam u jednom trenutku tebao da dobijem i tel poziv od viber servisa i lepo sam čuo Your activation cod is..I to je bilo to. Prekide se veza.

Ali ta stavka čini samo 20% od navedenih mogućnosti

Nazad
Vrh Dno