Šta je novo?

Viber: bekap sa desktopa na telefon (android)?

Sirius9

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
525
Pozdrav ljudi,

da li je moguće nekako prebaciti konverzacije i kontakte sa desktop (PC) Viber aplikacije na telefon?

Morao sam da oslobodim nešto mesta na telefonu da bi instalirao jednu aplikaciju, pogledao sam šta najviše zauzima i brisao keš tih aplikacija, između ostalog tu je bio i viber.
Kad sam ga pokrenuo ponovo ispalo je kao da je tek instaliran na telefon, ništa nije ostalo, ni kontakti ni konverzacije... Mislio sam da keš briše recimo slike i video sadržaj a ne i kontakte itd.
Uglavnom sad imam sve to na desktop aplikacije a nemam na telefonu.
Na telefonu kad ode na bekap nudi mi samo opciju da bekapujem ono što imam (ništa) ali ne i da uradim restore dok na desktop aplikaciji uopšte nema tih opcija za bekapovanje!

Nisam hteo u isto vreme da pokrećem viber i na desktopu i na telefonu da ne bi kojim slučajem onaj na desktropu urado "update" na stanje na telefonu što bi značilo obrisao sve ...

Ako ti je "root"-ovan telefon može sa "Backuptrans Android Viber Transfer"

A da sačuvaš slučajno brisanje podataka od Vibera na desktopu kopiraj folder c:\Users\xxxxxxx\AppData\Roaming\ViberPC\3816xxxxxxx\ i isti ponovo možeš kopirati na desktop i vratiti podatke.

Nije rotovan telefon.
Guglao sam malo ovaj Backuptrans ali koliko bidim on i dalje radi bekap telefona na drugi telefon, ne može da prebaci sadržaj sa kompa na telefon.

Našao sam ovaj folder, iskopirao, thanks.

Program odlično radi bekap sa telefona na telefon, kao i PC Viber na telefon i telefon na PC Viber. Provereno jer ga ja koristim od vremena kada telefon nije morao da se rootuje. Mislim da je od verzije 6 androida, obavezan root telefona.

Program odlično radi bekap sa telefona na telefon, kao i PC Viber na telefon i telefon na PC Viber. Provereno jer ga ja koristim od vremena kada telefon nije morao da se rootuje. Mislim da je od verzije 6 androida, obavezan root telefona.
Znači i da se plati ovaj softver, nije moguče da se prebaci na telefon ako nije rootovan ?
Nije rotovan telefon.
Guglao sam malo ovaj Backuptrans ali koliko bidim on i dalje radi bekap telefona na drugi telefon, ne može da prebaci sadržaj sa kompa na telefon.

Našao sam ovaj folder, iskopirao, thanks.

Jesi uspeo nekako da prebaciš poruke sa PC na telefonu ?

Sve može da uradi, ako je telefon rutovan. Ne mora da se kupuje, postoji "lek".

Postoji mogućnost da se iz PC vibera exportuju sve poruke u .txt fajl bez povezivanja sa telefonom.

Poslednja izmena:
Pošto sam dobio par privatnih poruka vezanih za pomoć oko prebacivanja Viber podataka sa PC na telefon, danas sam pokušao da uradim prebacivanje na nerootovan telefon i uspeo sam u potpunosti. U pitanju je Samsung Galaxy A50 sa android 11 (nije rutovan) i program "Backuptrans android viber transfer v3.1.84". Proveriću još par puta da budem siguran u uspešnost postupka i napisat ću sutra rezultat uspešnosti.

Još jednom da potvrdim uspešnost prebacivanja Viber podataka sa PC na nerootovan telefon pomoću programa "Backuptrans android viber transfer v3.1.84" i "Backuptrans Android iPhone Viber Transfer plus v3.1.84"

Znaci li to da bih mogao sinhronizovati moj iphone sa PC , pa onda sa pc prebaciti konverzacije na Android telefon ???

Ps. Ima li ko da mi posalje ovaj softwer ?

DA

Skinula sam softver koji si postavio ovdje, ali koliko vidim naplaćuje se isti... takođe mi je potreban bekap podataka sa pc na telefon. Da napomenem da telefon nije rootovan

Nazad
Vrh Dno