Šta je novo?

Više se isplati izabrati Android nego jeftini iPhone, zbog ovih 5 ključnih razloga

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-ili-iPhone-izbor.webp

Više se isplati izabrati Android nego jeftini iPhone, zbog ovih 5 ključnih razloga​

Android telefoni nude bolje performanse, više opcija i bolju vrednost za novac u odnosu na iPhone 16e

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-jeftini-iphone-zbog-ovih-5-kljucnih-razloga/

Pih
Više se isplati uzeti bilo kakav Android mob nego bilo koji iPhone

Ne isplati se na pocetku prodaje isto kao S24 FE, kad mu (ako mu) spadne cena onda i nekako, mooozda

Ne isplati se na pocetku prodaje isto kao S24 FE, kad mu (ako mu) spadne cena onda i nekako, mooozda
Upravo. Nikakvo zaletanje. Sačekaš par meseci da vidiš šta će javnost da kaže da li je u pitanju pun pogodak ili pun promašaj i onda ga uzmeš na nekoj akciji tipa u iStyle-u.

Nije mi jasna sledeća logika: da neko uzme 16e 512gb za 140 000 koliko je trenutna cena kad običan 16 128gb (minimum duplo bolji od 16e) košta 120 000. Gde je tu zdrav razum?

Meni nije jasno zasto se potencira da Android telefoni nude bolje preformanse. To nije istina.

Najviše se isplati koristiti "stari" i ne birati uopšte. Mislite o tome... 😁

Pre bih uzeo iPhone 16e nego ijedan android koji nije flagship. (u realnom scenariju dve godine star iPhone pro)

Nit optimizacija nit (fer) podrške nit podrške u trećim aplikacijama.

Pa eto, moj iPhone 12mini nije bolji od mog s24. Jedino sto ima veci ekran i bolju bateriju ali to zbog toga sto je iPhone star 5 godina a s24 par meseci. s24 nisam kupovao, poklon je. ali pre bi kupio i neki iPhone 13 npr nego novi samsung s25ultra.
Pusti bumere i milenijalce, džaba pišeš

budžet iPhone 6s iz 2015e radi bolje nego Samsung iz 2021-2e, lično testirano.

Nazad
Vrh Dno