Šta je novo?

VGA Ramsinks,gde naci u Beogradu?

ivanbo2003

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
380
Interesuju me oni mali pasivci za VGA karte.Meni trebaju za haldjenje naponske sekcije na ploci,ali ne mogu da ih nadjem ni u jednom cenovniku firmi iz BG-a... Pre jedno 2 godine sam ih nasao i kupio u imtel-u i iskoristio za neku video kartu.Sada ih nema ni od korova :d.
Ako neko zna gde i za koliko para ,neka napise.Mozda neko i na forumu prodaje a ja ne znam :).

Hvala unapred!

ja sam ih stavio na abit ip35 pro i quad mi ubio naponsku, jedan mali hladnjak se odlepio, ali nije skroz spao sa ploce. pa ga nisam ni cuo da se odlepio :)
koja je ploca u pitanju? bolje uzti gotovo resenje za hladjenje mosfetova (imas thermalright recimo) jer se ono srafi (tj ide kroz one rupe od fabrickog), bolje nego ovo sto se lepi.
Interesuju me oni mali pasivci za VGA karte.Meni trebaju za haldjenje naponske sekcije na ploci,ali ne mogu da ih nadjem ni u jednom cenovniku firmi iz BG-a... Pre jedno 2 godine sam ih nasao i kupio u imtel-u i iskoristio za neku video kartu.Sada ih nema ni od korova :d.
Ako neko zna gde i za koliko para ,neka napise.Mozda neko i na forumu prodaje a ja ne znam :).

Hvala unapred!

Hvala unapred!

Pre nekoliko meseci je bilo Titanovih hladnjačića u Comp.Dreamu, jedna radnja im je u Cvijićevoj a druga... negde... blizu železničke stanice

Hvala unapred!

Jesi usmerio neki ventilator u FET-ove?
Ventilator će ti doneti od prilike -15 stepeni a samo hladnjaci maximum -5.
A kad usmeriš ventilator, onda nema svrhe stavljati hladnjake za dodatnih -1 do -2 stepena. :)

Hvala ljudi na odgovorima! :wave: Nisam zaboravio na temu ;),mada nesto nisam imao vremena pa sam bio obustavio "potragu" :p.

@illidan

Asus m3a ploca je u pitanju.Znam da postoje rizici da dodje do onoga sto se tebi desilo,mada ja mislim da i ti nisi imao srece.***a,desava se.

@smiley

Hvala na odgovoru,bas sam nesto i gledao u Comp. Dream-u ali tada nisu imali.Mozda svratim u onu radnju kod zel. stanice pa pogledam ponovo.

@SuperStarr

Znam druze,postavio sam jednu osmicu(na 7V) da duva preko naponske jos u startu,mada mi se cini da ne "pokriva teren" u potpunosti :p . Mozda uspem da ubudzim veci vent. nekako iznad naponske,mada je ionako tu bas malo prostora.

Bilo je u jednom trenutku u Bartec-u - Xilence, 8kom 350 din..

Nazad
Vrh Dno