Pa ako imas potrebne izlaze na TV-u i grafickoj i ako imas kablove kojima bi to povezao onda je moguce uraditi...
Logicno...
Potreban ti je obicni SCART izlaz na TV-u i obican tv izlaz na grafickoj i sve si uradio...
Kupis kablive i picis...
Elem evo sta ti treba: Prvi i osnovni uslov da bi imao odlicnu sliku na LCD-eu jeste da ti graficka ima DVI izlaz.
Pa zar nije bolje HDMI to HDMI nego DVI to HDMI???
Mada je tesko naci kabal hmi to hdmi a i cifra je...ako nenadjes onda DVI to HDMI
:crash::crash:
Pa zar nije bolje HDMI to HDMI nego DVI to HDMI???
Pa ja nisam pricao nista za digitalni ili analogni vid prenosa... Ja sam rekao nesto sto bi radilo i najeftinije je...
Ma nije problem ni vga kablom povezati, ali koristiti svideo/komponentni....e to je vec :|
moj 32" crypton daje daleko bolju sliku preko vga nego preko hdmi-a...
moguće je jer takve marke kao što je crypton ne ugrađuju baš najbolje komponente u svoje tv-ove. oni više idu na foru da ima bar HDMI, a ne da bude nešto ekstra kad se povezuje sa pc-jem.
a verovatno nema podršku za 1:1 mapiranje pixela(sad sam lupio) preko HDMI-ja.
isto je i sa neo i vox, daewoo itd. dvd/divx playerima koji imaju hdmi izlaz a ne podržavaju upscale preko istog, pa je slika ista kao da spojiš preko scarta. ali cena je od 2000-3000 dinara.
ja inače nemam ništa protiv cryptona čak sam se i iznenadio koliko je slika(analogna) dobra na tom tv-u.
Sta ce ti monitor ako imas taj LCD TV, heh.
Pa taj scenarijo je vrlo moguc; a ti Crypton su vrlo povoljni, samo sto sam ja skeptican... Sta znam, u Pakom shopu u Bazaru daju 32" Crypton + gratis nov novcat racunar, (ne znam samo da li je sa monitorom)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari