Šta je novo?

Vezano za napon

nickolica

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2002
Poena
601
Ovo pitanje nema bas mnogo veze sa OverC ali pretpostavljam da experti za to mogu da mi pomognu.
Jednostavno u poslednje vreme masina pocinje da mi se gasi iznenada. Proveravao sam temperature, fan, napon. Potencijalni problem je to sto je napon za 3.3 kod mene na 2.75. Masina nije budzena, napajanje je NEO..
Da li to uopste ima neke veze, ili je to samo do sparine u BGD

To shto ti je napon 3.3=2.7 je normalno, to je napon na memoriji... Shto se tice gashenja... proveri da nemash nekih gluposti po win-u (virusi i sl gamad), ako je taj deo u redu, a sve ti je ranije radilo lepo, onda je moguce da je zbog sparine :D

Na KOJI 3.3V napon mislis....??...ako je Vio, onda treba da bude oko 3.3v.

Nemam pojma koji tacno 3.3 V. Onoh koje vidim u biosu. Kod drugara je tih 3.3 otprilike 3.17.

Inace komp se ugasi, a ostane upaljena samo ona dioda koja svetli kad komp radi. Posle toga uopste ne reaguje na prrekidac, nego moras da ga istekas iz struje, sacekas par sekundi i ponovo ga normalno upalis. Isto se desava i u Linux

---batice tebi je crklo napajanje...to se desilo ljudima 1000 puta...uzmi 30 - 40 evra i kupi kavlitetno napajanje i zameni dok ti ne probije na plocu ili nesto drugo...to ti je stoooo posto

napajanje je u pitanju...

Nazad
Vrh Dno