Šta je novo?

Vezano za fifu

Blanik

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2002
Poena
604
Ja sam probao fifu 2005 i otprilike sam stanovista da je teren prevelik za tako male igrace. Igra je dosta spora, bez neophodne dinamike a samim tim i uzbudjenja i svega dalje sto uz to ide. Teranje sa jedne plovine terena na drugu je beskrajno dugo. Mislim da bi izludio igrajuci ovo.

Medjutim ja imam jedan problem. Jos uvek sam navucen na fifu 2003 valjda zato sto imam stalnog rivala sam kojim bijem ljutu bitku oko prestiza.
Ujednacili smo performanse kompa da bi podjednaki u igri. Medjutim ostala je jedna teska dilema koju jos ne mozemo da resimo. Desava se da je npr. moj tim daleko pokretljiviji, igraci se bolje rasporedjuju i lakse daju golove. Pasovi su precizniji i ostriji. Lakse uzimaju loptu njegovim igracima. Na suprot tome njegovi igraci su tromiji, mashe mnogo sansi za gol, pasovi jedva dodju do izabranog igraca, pa ih je lako proseci itd. Kao razultat toga redovno sam ga drao sa deset pa i devet igraca i to sa velikom razlikom.
Sad se sve ovo desava samo u obrnutom slucaju. Moj tim je kao sto je bio njegov, a njegov kao sto je bio moj. Naravno i rezultati su se automatski izmjenili.
Mi se sad sporimo jer on tvrdi da je mnogo unapredio svoju igru, te je preokret dosao sa te strane, dok sam ja ubedjen da je posredi neka mucka sa fifom. Daj pomozite da razresimo ovu dilemu please?

Da, u pitanju je problem sa FIFOM...
Pogledaj na www.soccergaming.com da li postoji resenje, mada cini mi se da ga nema.

Usput, FIFA 2005 se moze ubrzati... ali i usporiti... a za to usporeno igraci WE i PES serijala govore da je prebrzo. Pa onda razmisli da li ti primedba stoji.

Danas sam bas uradio mali test - sprint uz vodjenje lopte na pola terena sa Tomasonom u FIFA 2005 i WE7. U FIFA 2005 (slow podesavanja) trebalo je da polovinu igralista predje za oko 8 sekundi, sto je sasvim realan rezultat, dok je u WE7 trebalo 15-ak :p
I dalje ce ljudi ubedjivati kako je FIFA arkada, a japanski fidbal prava simulacija. Po ovome se ne bi reklo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno