Šta je novo?

Vets + Bolonjska Konvencija

igysa

Čuven
Učlanjen(a)
10.05.2002
Poena
695
DA li neko zna nesto vise o ovome ? Citao sam nekoliko thread-ova o VETS, ali nigde nisam nasao to sto me zanima, a Bogami ni na sajtu VETS ( pa naravno :)
Zavrsio sam smer RT prosle godine (5 semestara) i sad bih hteo da odslusam jos taj jedan semestar, pa da imam tri godine skole, kako bi trebalo, jel te po novom?
Nemam pojma ni kad bi to pocelo (predavanja) , ama bas nista mi nije jasno, :wall: sve je jako sturo na sajtu, pa ako je neko razbistrio neka se javi.

Mada da li to vredi uopste, mislim da li se zaista u inostranstvu vrednuje kao fakultet ? Tako su mi neki rekli, cak i kod nas kao da ce vise da se vrednuje ?

HAjde ljudi javite se ! Znam da vas ima ovde dosta sa VETS, moguce je i da neko ima slican problem. Nisam iz BG, a preko telefona se prave ludi kad pitam, kao nista ne znaju.

Ako dobio informacije.. evo ti male pomoci...
Glavna stvar je da skupljas bodove. Znaci, po godini moras da imas izmedju 58 i 62 poena (180 minimum ti treba da bi diplomirao, s tim sto je u sestom semestru engleski obavezan i nosi 4 poena a diplomski 16, znaci to ti je vec 20 poena). Svi predmeti su ti izborni, plus mozes da uzmes sa nekog drugog smera neki drugi predmet. Nadam se da imas polezene Operativne sisteme, posto je Boza doktorirao, tako da sad pije krv :)
U vezi svega ovoga preporucujem ti da uzmes plan i program skolovanja u skriptarnici i da pitas Jelenu Mitic (plavusa) u kabinetu 407.

Nazad
Vrh Dno