bre da su turci i dalje na vlasti u srbiji onu vericu v. sa vise bi prvu naboli na kolac
Zašto misliš da će neka akreditacija promeniti bilo šta, a pogotovo "ozloglašenu" Vevericu.Sad verujem da su se stvari koliko toliko promenile jer je shkola dobila akreditraciju i sada je visoka shkola elektrotehnike i rachunarstva strukovnih studija.
Ostaje samo nada da će naredne generacije RT i NRT smera (pa i drugih fakulteta) učiti sa ako ne boljim,onda bar tačno odgovarajućim kadrom za tu struku,kao što je slučaj na smeru ELITE.Pozdrav svim VETEŠ smogovcima.
Problem je u tome što su 1985-e,kada je počela da se bavi time,mreže,prevashodno global netting,bile pod-pod-klasa telekomunikacija i zahtevale obimno poznavanje opreme i načina prenosa signala etc.I dan danas kad je pitaš nešto u vezi toga,mislim da bi mogla do prekosutra - svaka čast.E sad da nije upgrade-ovala znanje-nije,ali VETEš (VšEiRSS) nije imao prof.kadar iz Mreža niti iz Mikroračunara,gde ona bukvalno daje samo potpis,a sve ostalo rade Hadžibabić,Pavić i ostali saradnici.Knjiga iz Mikroračunara je copy-translate-paste,a knjiga iz Mreža nije ni postojala (sad već ne znam).Šteta je da Veselin i Nikola drže samo vežbe,mislim da bi bili odlični za profesorski posao u smislu organizacije,a o znanju da i ne pričam (koliko vi ovde znate o hemijskom sastavu soka od borovnice,toliko zna i Verica o mrežama).Takođe za Boru i Peđu,samo reči hvale.Sudeći po svemu ovome,ona ne bi trebala da predaje Mreže,ali ni da izleti s posla - ima ona i dobre ideje ponekad,odnos sa studentima joj i nije tako loš (mada kao i svaka baba zna da nervira).Ostaje samo nada da će naredne generacije RT i NRT smera (pa i drugih fakulteta) učiti sa ako ne boljim,onda bar tačno odgovarajućim kadrom za tu struku,kao što je slučaj na smeru ELITE.Pozdrav svim VETEŠ smogovcima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari