Šta je novo?

verujete li u gremline?

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
radili mi tsstatura i mish normalno mesec dana ... onda odjednom komp pochne svaki drugi put da prepoznaje tastaturu ... a svaki prvi put naravno ne ... proshlo nekoliko dana ja ni u kontrol panel nisam ulazio sve odjednom proshlo kako je i doshlo ... deshavaju li se vama takve stvari koje se dese iz chista mira i tako i prodju? ... kakve? ... dokle to sve ide?

znamo svi da je reset najbolji chin za teranje gremlina ... imate li vi neke svoje chinove , molitve ili shta vec? :eyebrows:

i na kraju verujete li u gremline? :zgran:

:D

vidish, meni su i mish i tastatura radili sasvim ok, ali nikako da se komp probudi iz stand-by rezima, i sve sam prekontrolisao i nece pa nece...I kasnije primetim da sam ub'o misha u ps/2 port za tastaturu i obrnuto... :d

elem, verujem u jednu stvar a to su dve stvari: ljudska greshka, falsh hardver i zeznut windows :)

u gremline u kompu bih verovao samo kad bi unutra bilo neko oruzhje za masovno unishtenje ;)

btw, da ti se nije ushao neki glodar u kuciste ? :d :) :D

dobro dobro ... nemojte previshe bukvalno da shvatite ... nema glodara nisam uboo ni pogreshne rupice sve je stojelao kako pre tako i posle ... NISHTA nije promenjeno ... to me javishe i chudi ...

svidja mi se naslov topic-a
meni gremlin cuci u cd romu :) cini mi se da ga i on odrzava ;)

Ima jako mnogo stvari vezanih za comp, hardware-a i software-a gde može da se sve i svašta desi. Ljudi SVE prekontrolišu, ali se nešto provuče. Ili zato što se ne zna dovoljno, ili zato što je 12 sati uveče, pa je potreban spavanjac, a onda ujutro sine lampica.
Tako su nastale priče o gremlinima u kompjuteru, slično kao i mornarske o sirenama i džinovskim sipama.

P.S. Sudbina je na morima. :D

Ja krivim Microsoft, a ne gremline...
Slično mi se dešava sa mišem kao tebi sa tastaturom. Pa onda sam imao sasvim sumanitih problema sa zvučnom kartom koje sam rešavao na još sumanije načine. Pazi recimo ovo: nisam imao zvuk na desnom zvučniku, onda promenim grafičku kartu i zvuk bude kako treba...

ne ne ajd da meni nije hteo da prepozna u win-u tastaturu pa i ajde ... al josh pre nego shto se digne win ... u onome boot skrinu gde biram koji cu sistem da dignem ... ni tu je nije prepoznavao ... da je u win-u znalo bi se ko je kriv :)

Vrh Dno