Šta je novo?

vertikalno peglanje (na paru)

adachi

Cenjen
Učlanjen(a)
27.08.2016
Poena
155
zna li neko neki proizvod da bang for buck

ja sam nailazio na philips i tefal

budzet negde oko 50e

Vredi li to cemu.....nisam posebno zahtevan, samo da ne idem potpuno izguzvan....Masina za susenje mi bas lepo izguzva majice i kosulje, a ovo klasicno peglanje je veliko smaranje....

Vredi i radi, najvise se koristi bas za peglanje majica i kosulja.

Junior i nema klasicnu peglu, samo sa stimom pegla.

steam one nomad nadjoh na oglasima za tricavih 96€ ne znam da li su normalni 😅 ima li nesto po srb dostupno ja sam nalazio ili neka kineska plasticna cuda ili tefal (mada sam malo skeptican).
video sam i neki plastikaner od philips-a ali isto mi deluje lose...
za kosulje mi i treba , imao sam ranije neki fino ih odradi relativno brzo

Danas smo kupili Philips GC350, na akciji za 4990din. Prali smo zavese i okačili ih, Dr Techno radnja nam tu pod nosom, i reko, daj da probamo.

Probano na zavesi (koja se inače veoma malo gužva), na standardnoj t-shirt majci, na farmerkama i ono za probu, kuhinjska krpa.
Radi sasvim ok. Čak smo jako zadovoljni. Nije savršeno peglanje kao pravom peglom, ali je neuporedivo brže i dovoljno dobro za garderobu koja nije debela i koja ne zahteva savršenu ispeglanost. Baš ono, t-shirt majce, duksevi...
Nismo probali na komplikovanim košuljama, retko ja to nosim. Ali probaćemo kad ustreba.

Jedina mana ovako na prvu loptu je relativno mali rezervoar za vodu.
Mada milsim da je ideja ovog proizvoda da se jedan do dva odevna predmeta na brzinu pređu ovom peglom pre nošenja. Nije namenjeno da se pegla brdo veša.

Uređaj je izuzetno jednostavan. Ne znam šta bi moglo da bude bolje osim manje škripucavosti u plastici. Ali cenim da bi tada bio i daleko teži. A računajte da je cela težina u vašoj ispruženoj ruci. Ne b' valjalo da je teža.

Pozdrav ljudi, žena zapela za neku vertikalnu peglu na paru da kupi, ali ne znamo ništa o tome, ja lično ne bih više od 10k dinara dao za to, imate li neki savet?

Malo da podignem temu.

Preporuka neka za vert peglu, da je efikasna sto pribliznije obicnoj? Cena nije presudna.

Nazad
Vrh Dno