defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Pozdrav trazeci dobro kuciste a da ispunjava sve sto trazim od njega naleteh na ovo kuciste Kuciste koje sam hteo da kupim savrseno je ima ono sto mi tereba a to je da moze da se ugradi vodeno hladjenje gore od 360mm da napred ima za CD citac i da moze da se vidi napajanje jer naravno da ocu najbolje moguce hladjenje i naravno da se sve vidi da bude skockano.
Posto naravno ovo kuciste nema jer naravno ono sto je dobro odmah se razgrabi krenuo sam da trazim alternative i nazalost nisam nista uspeo da nadjem u tom rangu jer ovo kuciste je bilo 7000 dinara niti sam uspeo da nadjem nesto na KP
Jedino sto sam nasao a da lici na ovo kuciste ali je skupo je ovo Kuciste da li moze neki predlozi za polovno, novo kuciste sa takvim karakteristikama ?
Hvala
Posto naravno ovo kuciste nema jer naravno ono sto je dobro odmah se razgrabi krenuo sam da trazim alternative i nazalost nisam nista uspeo da nadjem u tom rangu jer ovo kuciste je bilo 7000 dinara niti sam uspeo da nadjem nesto na KP
Jedino sto sam nasao a da lici na ovo kuciste ali je skupo je ovo Kuciste da li moze neki predlozi za polovno, novo kuciste sa takvim karakteristikama ?
Hvala
Poslednja izmena: