Šta je novo?

Verbatim DVD-R sa stapa

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
U prolazu kod Doma omladine u onoj prodavnici ih nemaju i neznaju kada ce ih dobiti(neka nestasica)

Gde jos u gradu ih ima za do 40 din po komadu

Imam ja par zvona Verbatima minus koji mi bas ne trebaju ovog momenta,
(lova je potrebnija)pa bih mogao da ti dam koliko sam platio, 5 eura za jedno.
Posalji PM ako si za.

Stefan1 je napisao(la):
U prolazu kod Doma omladine u onoj prodavnici ih nemaju i neznaju kada ce ih dobiti(neka nestasica)

Gde jos u gradu ih ima za do 40 din po komadu

u domu omladine imas dve prodavnice, ja sam u subotu kupovo zvona od 10 diskova po 360 imalo je i + i - po istoj ceni

inace na yuoglasima imas:

Prodajem

Cena na 1kom / 10kom / 100kom / 1000kom

DVD+R, 4x Verbatim na stapu, cena 35 / 34 / 32 / 29.5 din

DVD BoX, cena 14 din

Tel:011\319-45-32 Mob:063\77-11-764

Dobavljac kaze da verbatim dvd+/-r nece biti do decembra. (i onda ne zna sta ce dobiti 4x ili 8x) Da li neko ima slicnu informaciju?
Da li ima riteka ko doma omladine?

i ja sam cuo da ih nece dugo biti.
koji su jos sem verbe dobri za standalone playere

i jos jednom www.lbc.co.yu

32 din je komad na stapu. ili je to cena na 100 kom. Nisam siguran

Ispravka kod LBC-a imaju jako malo DVD minus i cena je 33,2 din po komadu.
Zvono od 10 kom je jeftinije.

Ima kod doma omladine (u drugoj radnji) "-" medije, ali je malo jaca cena. Mada ne kapiram zasto insistirati na minusu, kad je plus mnogo bolji, ima ga svuda, a cena je trenutno mnogo povoljnija nego minus.

Kod Dudija su mi juce ponudili Ritek - u kutijici 4x za samo 27dinara,cini mi se da je cena dobra

Calibra 4WD je napisao(la):
Kod Dudija su mi juce ponudili Ritek - u kutijici 4x za samo 27dinara,cini mi se da je cena dobra

Ritek minus? U kutijici? Za 27 din? Valja li to za te pare (mislim, valja li uopste)?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Jel kod njih i dalje vazi ona minimalna kupovina od 1000 din?

Poslednja izmena:
Da,cini mi se da mi je napumenuo i neku oznaku G4 ili tako nesto,kao da su to vrhunski diskovi.....

I mene zanima jel ima neko iskustva sa njima,ustvari pazaricu ovih dana par komada pa cu javiti utiske,prosli put sam svu lovu potrosio na mini DV kasetice pa ih nisam pazario

Da,cini mi se da mi je napumenuo i neku oznaku G4 ili tako nesto,kao da su to vrhunski diskovi.....

"Cigo hvali svoga konja" 😉 😀 Enivej, ako je ipak tacno - super!

pazaricu ovih dana par komada pa cu javiti utiske

Na cemu rezes (cini mi se 107, ali nisam siguran)? Pa ako su dobri, da se mi, kucna radinost (citaj: mi sto rezemo max 2 diska nedeljno) sakupimo za tih 1000 din.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Pioneer 107-ica.

Ne moramo da se skupljamo,ono je cena po komadu

To su diskovi Ritek G04, i vrhunski su.

Na koju su foru onda tako jeftini?

pa kad je verbatim 35din zasto onda ritek ne bi moga da bude 27? (klepaju nas malo na verbu jer znaju da cemo za njega da damo pare 😉)

Na koju su foru onda tako jeftini?

Lepo. 25 dinara za disk + 2 dinara kutija 🙂
Verbatima ima za <30 dinara, zasto bi se cudio sto je ritek jeftin ?
Licno, ja kad biram na cemu bih pre rezao uvek se odlucujem za ritek

Kako bre kutija 2dinara,zar ne kostaju samo kutije 8-9 dinara?

To kostaju tebe kad udjes u Merkator da kupujes kutije :d, govorim o proizvodnoj ceni 🙂

Znam ali isti takav Verbatim kada je u kutiji dize cenu mnogo vise od 2 dinara.

Anyway znaci nisu losu ti diskovi,a?

Ako su bas Ritek G04 onda su OK(samo da nije neka serija "samo za istocno-evropsko trziste")

jel provereno ima tih Ritek-a za 27din (sa ili bez kutije?)???
Jel kupio neko? proverio?

100% Ritek i to u kutijici original sa folijom i papirom za omot.Licno bio tamo,jer sam kupovao mini DV kasetice,i usput ga pitao za diskove

A jesu kutije SLIM ili obicne?

Pozdrav
Turbo
:wave:

BTW. Gde ima slim kutijica praznih najpovoljnije (kolicina do 300 kom)

Calibra: da ne znaš možda da li je moguća kupovina bez kutijica? Ne pitam zbog toga što hoću da uštedim 2 dinara po disku, nego mi kutije jednostavno ne trebaju....

Mislim da nema bez kutijica,i koliko me secanje sluzi bile su slim

au koje ste fufe ne mogu da verujem! a ja kad kazem da imam riteka za 19.99 dinara vi mi kazete da je neki kineski?! pa eto vam ga taj vas kineski 😀

Miroslav je napisao(la):
au koje ste fufe ne mogu da verujem! a ja kad kazem da imam riteka za 19.99 dinara vi mi kazete da je neki kineski?! pa eto vam ga taj vas kineski 😀

Nisam se ugradio do tih 27 dinara,majke mi :d :d

Miroslave gde ima tako jeftinif diskova i jesu i oni u kutijicama?

Nazad
Vrh Dno