Šta je novo?

Veratu ne radi ftp?

KizaLion

Čuven
Učlanjen(a)
09.11.2002
Poena
620
Bas sam danas pokusao da se konektujem na veratov ftp mada izgleda da nesto ne radi... jel to samo meni? :S: (ko da su u "lagu" nekom)

Evo, ja sam sad probao da se konektujem na FTP jednog sajta sto sam ga poodavno radio, i konektovao sam se bez problema....
Inace, nije nista cudno, ako s'vremena na vreme ne radi FTP, kao ni sajt, jer Verat je to ;)

Poz.

ma daaaaj....stvarno nema smisla...
o5 taj Verat...meni ne mogu da registuju domen 20dana vec...poludeh cekajuci ih...jeee...nisu normalni....kako to da se to ne svede na neki profesionalizam, na neki kulturan nivo a jok ovako sve na divljaka...???!!!!!1

Trenutno ne radi ni web ni ftp...Dunsteri...

..::TRouBLeMaKeR::.. je napisao(la):
ma daaaaj....stvarno nema smisla...
o5 taj Verat...meni ne mogu da registuju domen 20dana vec...poludeh cekajuci ih...jeee...nisu normalni....kako to da se to ne svede na neki profesionalizam, na neki kulturan nivo a jok ovako sve na divljaka...???!!!!!1
Tebi sam cini mi se rekao da bezis sto dalje od verata, a ti jok, e pa eto razloga zasto sam ti rekao...

Poz.

Ruku na srce, ja nepamtim kad sam imao prob sa veratom FTP. Mozda jedino kad im ceo sistem padne pa ne radi nista...

Nazad
Vrh Dno