Šta je novo?

Veratove dopune - GDE?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Ranije su ih prodavali u kioscima Stampe, a sada kad sam otisao da kupim, zena me isprati recima: "Nikad ih nismo ni imali." :sceptic: Jeste da nisam uzeo nijednu oko 2 meseca, ali pitam je: "Kako, bre, kad sam mesecima kupovao bas u ovoj trafici?" "Pa, jeste, ali nemamo ih vec neko vreme..."

Gde se prodaju sada ove dopune za net? Neki "lanac" kioska/prodavnica gde ih ima, a ne da trazim od trafike do trafike.

Ma batali dopune, nigde ih nema. Lepo kada ideš na fax, svrati do Slavije u Kralja Milutina (Telefon Servis - vidi na Vertovom sajtu), uplati sate i ne smaraš se sa obijanjem trafika. Ja sam pre 2-3 meseca isto kao ti išao od trafike do trafike i svuda isto - nema i neće više biti. Zašto - ne znam. Mora da je zbog toga što je ADSL dostupan u svim delovima grada (naročito u Mirijevu) pa niko više ne koristi dialup. :p

E a kada smo kod ADSLa jel zna neko jel ima neka druga za isti ili mora svaki put da se ide kod njih da im se daju pare, jel moze neka uplata na racun ? Aj ako neko zna da ne zovem onu njihovu smornu podrsku

Pozdrav

Mozda moze preko uplatnice, vidi na sajtu.

najlakse ti je preko SMS (na zalost radi samo sa 064)
Kucas:
X username
i saljes na 3332
X je broj sati, moze biti 5,10,20

Znam, znam, i uplacujem preko sms-a, nema mi druge zasad, ali hocu da uzimam kartice da ne bih slao poruku svakih 5 dana...

Ako znate gde ima, recite. Na sajtu voze isti, netacan spisak prodajnih mesta vec mesecima.

Jedno vreme bilo na trafikama stampe da se uzme

Citate li vi sta ljudi pisu?! Nema vise na trafikama Stampe, zato i pitam gde ih sad ima.

Imas na Veratovom sajtu pod Fast Internet>Prodajna mesta spisak svih prodavnica i trafika na kome se prodaju dopune. Samo, veoma moguce da je spisak totalno neazuran.

Hvala, znam! Napisao sam tri posta iznad da je spisak star i netacan! Citajte sta se pise!

E, batalite temu, smorio sam se vec. Ionako vec neko vreme na forumu ne moze da se dobije informacija/pomoc, bar ja ne mogu...

Poslednja izmena:
Razbojniche zar si ti toliko mazohista kad pored jednostavnog sms-a zelish da prevrnesh ceo grad zbog kartice koja isto koshta (:)

OK, vazi, u redu je. Imam svoje razloge zasto trazim karticu. Ako ne znate gde ima, ne morate da se javljate. Pogledam, vidim neko odgovorio na temu, ponadam se da se neko javio sa odgovorom, ali jok, samo offtopic i svima poznate informacije. Jedino je Nick dao koliko-toliko korisne informacije, ali mi Slavija nikako nije usput do faxa.

Vrh Dno