Šta je novo?

Veratove čarolije

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Je l' se nekom desilo isto? Stigla iz "čista mira"...

This text is part of the internal format of your mail folder, and is nota real message. It is created automatically by the mail system software. If deleted, important folder data will be lost, and it will be re-created with the data reset to initial values.

Evo ga source:

Date: 21 Jan 2004 10:11:42 +0100
From: Mail System Internal Data <[email protected]>
Subject: DON'T DELETE THIS MESSAGE -- FOLDER INTERNAL DATA
Message-ID: <[email protected]>
X-IMAP: 1074676294 0000000005
Status: RO

I ja sam dobio isti mail.... neka sala ili sta vec ?

Pre godinu i po' dana:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=9018

drapin je napisao(la):
Pre godinu i po' dana:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=9018

Eto care dobio si odgovor na pitanje "sta ce biti za godinu dana". Jeste da nije za godinu dana ali odgovoru se u zube ne gleda....

Kad smo vec kod Verata, da li se jos nekome desava da se nakon najsvezijeg "poboljsanja" mail servera, mail salje veoma sporo? Odnosno, upload sam po sebi ide brzo kao i ranije ali dok ne krene sa samim slanjem prodje najmanje 1 min. Samo stoji na onome connected i posle tog jednog minuta pocne sa slanjem maila...

Ma Verat dial-up je KATASTROFA. Bilo je OK letos, ali sada je nightmare. Otprilike kao GPRS, ali zasto bih placao Verat: ako cu komunikacioni sado-mazo kacicu se preko GPRS-a :)

Sve u svemu dobar provajder vredi para. Verat ne vredi ni ovih 120din/10h kako radi.

Mail je takodje katastrofalno los, jedino sam otvarao to preko webmaila, pa sam na kraju totalno zabatalio i presao u potpunosti na "sluzbeni mail" :)

Meni se desila ta situacija juce ... danas nisam probao nista da saljem . Takodje mi se desava kada se konetkujem na FTP(veratov) da dok idem iz dir u dir prodje odredjeno vreme pa tek onda normalno krene iscitavanje . Nadam se da ste me razumeli .

Stigao mi je taj mail, obrisah ga, sve radi normalno , ali kad sam praznio deleted items folder, ovaj moj AVG antivirus nesto iskoci, ali sam prebrzo stisnuo OK, tako da ne videh ni sta ni kako, ni gde......
Ali vrlo je moguce da je u nekom drugom mailu bio neki virus...

Dobih je i ja.

Moguce da neko od administratora cita mail. Pine ostavlja "skrivenu" poruku u kojoj cuva podesavanje. Ta poruka nikada ne bi trebala da dodje do korisnika ali... :(

U svakom slucaju brisanje poruka smeta samo Pine klijentu (prouzrokuje vracanje podesavanja na default) sto ce reci brisi.

poz

ja ne znam da li te primetili ali sada webmail radi 100x brze ..ili se ja varam mozda to samo kod mene ? ?

Ranije mi je to redovno stizalo sa Beotela....sigurno je nesto sto mnogo znaci jadnom i preopterecenom mail serveru, a vama ne smeta mnogo, pa ne dizite frku ;)

Verat nije dobar za one koji hoce uvek da se nakache u najvecoj guzvi (23-01h)...ko se kachi preko dana ili ranije uveche i ostaje do ujutru ko ja :), verat flat je savrshen za te pare, jer sam net radi odlichno....Imaju nekih problema sa mailom, ali to tek od pre nedelju dana kad mail nije radio vishe od 24h uopshte, i za to je bio info na sajtu (ili beshe stigao neki mail)....

Nazad
Vrh Dno