Šta je novo?

VeratNET; drugi deo

idavik

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
Ergo...

Pogledam mailbox pre desetak minuta i zateknem...

:D

Pogledam poruke, kad, to već sada 8 različitih [email protected], a stiglo meni...

Pogledam header, sve stiže sa UBR-cpe-39.pat-pool.kg.sbb.co.yu.

Strašno...

Ne mogu da verujem, ali stiže još poruka...

Definitivno VeratNET me više kao klijenta nema! Izem ti njihov SPAM assasin i mail server... Adresirano na petu osobu, a meni inbox sve veći.... :mad:

Poslednja izmena:
A sa ovim drugim provajderima ces da se usrecis.

Fatalizam? Jeste W32.Sober@mm. Očigledno je, pošto svi mail-ovi imaju attachment od 74KB u ekstenziji exe. Inteligentno, nema šta...
Nisam eksert, ali... Proverio sam header, moje adrese nema nigde.

idavik je napisao(la):
Fatalizam? Jeste W32.Sober@mm. Očigledno je, pošto svi mail-ovi imaju attachment od 74KB u ekstenziji exe. Inteligentno, nema šta...

pa ocigledno da neko sa sbb.co.yu ima tvoju adresu (a, vala, i virus koji se siri...)

ok, priznajem da nisi expert :)

znas li bar sta je BCC?

Sale99 je napisao(la):
ok, priznajem da nisi expert :)

znas li bar sta je BCC?

Expert :S: Ma, ekser sam trebao da napišem...

Da, mail merging... Došlo mi iz nečega na čemu sedim, tamo gde je trebalo da bude...

idavik je napisao(la):

Da li si bas sve pregledao npr. ovo polje u hederu X-Rcpt-To:
Meni tako stize brdo spam poruka na Beotelu, sreca ja taj nalog i ne koristim a zasto je jos aktivan nemam pojma.

Ne, moje adrese nema, niti u polju To, niti u header-u.

Nece biti prikazan mail koji je u BCCu iako si i sam u njemu. Onda bi smtp morao da salje svakome drugaciju poruku, tj. da sam generise novu za svakoga posebno.

Poslednja izmena:
To mi se dešava zadnih 3 nedelje. Jutros:
Edit: Očajni su... A i cene ADSL-a su bezobrazne... Moje pitanje: "Garantujete li Vi meni neograničen protok (u Gb)?", oni: "To nije do nas nego do PTT-a...". Čega oni rade provide? :)

Poslednja izmena:
cene ko1e su medju najnizima su bezobrazne?? ti malo blesafa? :)

i sta kazu? ne moze zbog ptt-a? pa jesi ti zvao ptt ili verat :)

Poslednja izmena:
Meni vise spamova dolazi na nalog koji imam na sezampro i kod beotela...verat je ipak jos uvek najbolji...

Vrh Dno