Šta je novo?

Verat wireless net - potrebna iskustva?

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
ok, culi smo za YUBC, a kakva su iskustva za Veratovim wireless-om?

(znam da svi pljuju Veratov dial-up u posledje vreme, ali mene interesuje wireless)

:wave:

ok radi kad ga lepo namestis i uzmes ok ap radi perfektno
poz

super, hvala! :cigar:

samo mi reci, ako imas iskustva, koliko cesto ne mozes da dostignes protok koji si uplatio? mislim, ako platis 128kbps flate, koliko cesto ne mozes da postignes 14-15KB/s? :sceptic:

trx je napisao(la):
super, hvala! :cigar:

samo mi reci, ako imas iskustva, koliko cesto ne mozes da dostignes protok koji si uplatio? mislim, ako platis 128kbps flate, koliko cesto ne mozes da postignes 14-15KB/s? :sceptic:

Meni se do sada nije desilo.

Pa pazi jedino kad moze da se desi da nedostignes max jeste ako tvoj wireless link zeza ono prevelike smetnje i to mada je tesko da se to desi sa 128k obicno ako je veci link moze to da se desi tkao da ono ako namestis taj wireless da radi lepo imaces konstantno 128k ili koliko vec uplatis
pozdrav

Poslednja izmena:
IronSERB je napisao(la):
Pa pazi jedino kad moze da se desi da nedostignes max jeste ako tvoj wireless link zeza ono prevelike smetnje i to mada je tesko da se to desi sa 128k obicno ako je veci link moze to da se desi tkao da ono ako namestis taj wireless da radi lepo imaces konstantno 128k ili koliko vec uplatis
pozdrav

Izgleda da nisi ukapirao. Meni se do sada nije desilo da NE postignem 14/15 Kb/s. Dakle, uvek toliko ili nešto više na 128Kb linku.

Uglavnom, sve pohvale za sada za Verat wl.

E, hvala vam puno!

To sam hteo da cujem. Sad samo jos da Verat monitra neki AP u blokovima :wall:

:bottle:

ma spremam se evo vec 5 dana da napisem opsezan post o verat wireless-u. Ja mora da sam baksuz koji je imao najvise problema do sada. No - IronSeerbu-u koji ap koristis pa da ti radi bas kako treba. Ja sam najvise imao problema sa neodgovarajucom opremom pa bi mi mnogo znacilo da cujem koji ap ti koristis i na kojoj razdaljini. Hvala unapred

brate, daj pisi da se ne ispaljujemo bez veze ako ne moramo...

Poslednja izmena:
Judge je napisao(la):
Izgleda da nisi ukapirao. Meni se do sada nije desilo da NE postignem 14/15 Kb/s. Dakle, uvek toliko ili nešto više na 128Kb linku.

Uglavnom, sve pohvale za sada za Verat wl.

izgleda da ti mene nisi ukapirao ja mu kazem kad moze da mu se desi ,a ovo kad mu se desi nije do verata vec do *****og wireless-a koji varira od mesta do mesta i od svega ostalog.
Znaci kazem verat ti da 128k i toliko imas i toliko ce ti ide ali kazem da moze da opadne ako ti dodje neko i stavi antenu pored tvoje koja je duplo jaca
svatate sta ocu kazem
znaci verat kao verat radi odlicno!!!
pozdrav

trx je napisao(la):
brate, daj pisi da se ne ispaljujemo bez veze ako ne moramo...

Sad ne znam da li su jos negde stavili AP ali ako treba da te nakace na AP Istocnu Kapiju ili Banjicu uzimaj odmah :) Centar grada izbegavaj u sirokom luku ne zbog samog Verata nego zbog samo suma u centru.

ja sam u blokovima, a oni stalno nesto obecavaju kako ce tu da montiraju neki AP... samo jos skot da napise koju opremu da izbegavamo :sceptic:
:)

Nazad
Vrh Dno