Šta je novo?

Verat.net daje besplatan internet!

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
...... za vreme praznika.....

Kao novogodišnji poklon, VeratNet poklanja besplatan dial-up Internet pristup svojim korisnicima od 00:00 časova 31.12.2002. do 00:00 časova 03.01.2003.
boom :wave;

Ali ne kaze nista za ISDN.....bedak, a :(

zilet je napisao(la):
Pa da li su oni normalni!! Pa kako ja da dobijem net u to vreme!!!
Sto? Pa ko ce da ide prvog i drugog na net.. svi ce biti komirani...
(D)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Sto? Pa ko ce da ide prvog i drugog na net.. svi ce biti komirani...
(D)

Ma ti su najgori oni kada se nakache nije ih briga za tel rachun:)))

Ma pazi uopshte nije teshko napuniti broj linija na veratu.. A kada kazesh ljudima da je neshto dzabe svi se navade ko nenormalni!

Evo kod mene u Valjevu Verat daje besplatno vreme jos od oktobra.Jeste sporo ali zavrsava posao.Inace to je samo promocij posto treba da otvore predstavnistvo u Vvaljevu.

Samo jedno pitanje, kako je to besplatan internet, kada moraš da budeš korisnik verata, a da bi bio korisnik verata moraš da otvoriš nalog i uplatiš sate, odnosno da im daš pare :)?

Uf sad..... pa sta bi ti da daju free liniju za celu zemlju.... nijedan drugi ISP nije dao ovaj popust pa sad ti vidi sta je bolje.
A otvaranje nalgoa je 70 din + min 5 sati (koliko se secam)

To je marketing potez u stvari, sad koliko ce samo usera da uplati nalog zbog ta tri dana neta.....
(D)

Jedno (možda) glupo pitanje:

A da li to važi ya sve koji imaju tamo otvoren nalog? Ja to imam, ali nisam uplaćivao kod njih otprilike baš oko godinu dana!?

lol pola 2.-og i 3.-ci dan ce biti tesko ali ovo prvog ko ce da ide sto ovaj kaze svi ce biti komirani ili bar vecina
pozdrav

Bane® je napisao(la):
Samo jedno pitanje, kako je to besplatan internet, kada moraš da budeš korisnik verata, a da bi bio korisnik verata moraš da otvoriš nalog i uplatiš sate, odnosno da im daš pare :)?

Pa ono, ako si već njihov korisnik, sati provedeni na mreži u to vreme ti se ne računaju == internet za džabe :)

ZeeGerman je napisao(la):
Jedno (možda) glupo pitanje:

A da li to važi ya sve koji imaju tamo otvoren nalog? Ja to imam, ali nisam uplaćivao kod njih otprilike baš oko godinu dana!?
Važi ako na nalogu imaš bar neki minut.

jddipqd je napisao(la):
Važi ako na nalogu imaš bar neki minut.

DA, možda, ali juče:D :( ! U minusu, oj-ha-haa.....

PJ je napisao(la):
Ali ne kaze nista za ISDN.....bedak, a :(

O vazi i za ISDN ako imas nalog na sate :) jer ne obracunavaju ti se sati duplo posto se uopste ne obracunavaju... Aaaaa :) Valjda tako nesto :)

JOOOOOJ NE POMINJITE MI TO !!!!! :( :(
Niste svesni kakav bedak mi se desio !! Cuo sam za to i obradovao se, kad ono cvrc - ne mogu da se nakacim. Gde cu, sta cu, odoh na scnet da proverim vreme na veratu kad ono --- u minusu 2 SEKUNDE !!!!! :p Zbog toga ne mogoh da se nakacim. A nema uplate za praznike...
Najgori bedak ctp;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Cast izuzecima...:whip
;)

pa sad da li je cast ili bedak ne znam ali meni je malo trulo provesti novu godinu sa kompjuterom :( ipak to je vece kada treba da se slavi i zeza cheers

raindog je napisao(la):
pa sad da li je cast ili bedak ne znam ali meni je malo trulo provesti novu godinu sa kompjuterom :( ipak to je vece kada treba da se slavi i zeza cheers

Pa.....ja sam ipak za proslavu nove godine u letnjem periodu :D
Bio sam se nameracio da nigde ne idem pre neko vece, ali mi se zena (nevencana :)) uvredi sto ne verujem u novogodisnju caroliju, pa sam morao da idem na zurku, pa evo sada vec 3.januar, a ja jos uvek havarisan. Jeb'o novu godinu bez snega....kazem ja da je svejedno da li je leti ili zimi hrkk

Evo prođe i džaba net... Mislim da se Verat prilično dobro pokazao. Uopšte nije bilo teško dobiti vezu. Ili je raja ove godine slavila više nego obično ili Verat ima više linija nego što kaže :)

jddipqd je napisao(la):
Evo prođe i džaba net... Mislim da se Verat prilično dobro pokazao. Uopšte nije bilo teško dobiti vezu. Ili je raja ove godine slavila više nego obično ili Verat ima više linija nego što kaže :)

Slavila se godina vise nego obicno :wave;

evo i YUBC daje besplatne sate...

NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA

YUBC za svoje korisnike priređuje nagradnu igru
u kojoj dodeljuje 30 puta po 10 sati.

Da biste Vi dobili 10 sati budite jedan od prvih korisnika koji će
započeti konekciju u Srpskoj Novoj godini.

Prvih 30 korisnika koji se "konektuju" posle 00:00 h
14. 01. 2003 dobijaju po 10 internet sati.

Budite brzi i tačni jer smo prošle
godine podelili svih 30 nagrada u prvih par sekundi.

boom
type;

Za 10h NETa da prpoustim novogodisnji vatromet??? Pali :)

Vrh Dno