Šta je novo?

VERAT NET AKCIJA od 13.09.2011

ljudi neomjte uzimati ADSL ko moze da uzme kablovski gubitci su jako veliki meni je na 8Mbit gubitak skoro citav 1 Mbit a i veza je nestabilna jako na megauploadu mi radi kao da imam 6 Mbit a torrnti jako variraju

Ti onda uzmi click4 kod telekoma i aktiviraj speedup. Neces imati gubitke i mirna Backa :)

Šta sad uzeti kada je akcija u PTT završena, a nisam prvi put na ADSL-u? Trenutno sam u Telekomu.

Sad nista, sacekaj decembar-januar, tj oni cekaju taj period kada ljudi malo lakse donose odluke i zakljucuju ugovore :)

Jel je uzeo neko ovu promociju kod Verat-a? Sta se dobija na koriscenje, modem ili ruter?
Ja bih presao sa Telekoma kod njih, jer mi je ugovorna obaveza istekla i uzeo bih paket od 6Mbit-a.

Dobijas modem, a uz jednokratnu doplatu od 1000 rsd dobijas ruter (koji ostaje u tvom vlasnistvu).

Hvala na brzom odgovoru, znaci dobija se klasican ruter, bez WiFi?
Da li mozda znas da li promocija vazi za one koji se prijave do 31. oktobra ili za one koji potpisu ugovor do 31. oktobra? Zbog obaveza bi mi najvise odgovaralo da Telekomu vratim opremu u cetvrtak (27. oktobra), i istog dana se telefonom prijavim kod Verata.
Zovem celo jutro Verat ali niko se ne javlja, ne znam radi li neko tamo uopste?! :sceptic:

Dobijas wifi ruter kojih placas 1000 dinara i kad raskidas posle ugovor vracas ruter neostaje tebi(pitao u poslovinici verata).
Kad raskines 27.10 sa telekom mozes sutradan online da se prijavis i bice priznato bez obzira kad te aktiviraju(a bude za par dana ,i zovi ih obavezno posle da potvrdis da imas tehnicke uslove jer nisu azurni sto se toga tice).
Sto se tice javljanja zovi ako mozes vise puta desava se da nejavlja se niko na telefon pa ti probaj za sat dva.

Ipak sam odustao od kombinacije da predjem na Verat, bice jos akcija...

Ne placas za wifi ruter nista ako potpises ugovor na godinu dana,bude pretplata skuplja 150 din.

placa se 1000% jer sam ja platio 1000 din. nisu hteli da daju nista sem sa jednim portom a imali su samo wifi, obican cetvoroportni nisu imali a tu ponudu za 150 din vise nisu mi ni pomenuli.

Poslednja izmena:
Doplata za ruter sa 4 porta - 100 dinara mesečno.
Doplata za bežični ruter - 150 dinara mesečno + jednokratno 1.000 dinara*.
*Za korisnike koji potpišu ugovor na 12 meseci ne naplaćujemo jednokratnu naknadu u iznosu od 1.000 dinara.

To je nesto novo jer ja sam kad je bila ova akcija potpisao ugovor na 12 meseci i morao sam da platim ruter, a to za 150 din mesecno nije bila ta opcija kao novi korisnik samo modem/za 1 portom ili wifi sa 4 porta (poslovnica u Makedonskoj).

Ovi uslovi su bili pre 18 meseci kada sam presao kod Verata.

Ma sada mi to ne vredi, toliko sam posla imao da nisam mogao da stignem da vratim Telekomu opremu i raskinem ugovor + da se prijavim kod Verata na vreme.
Devojka koja radi u Matrix computers-u, gde se uzima oprema i potpisuje ugovor za Verat u Nisu, mi je napomenula da mozda bude produzena promocija i za novembar mesec, mada se meni to ne cini verovatnim.

Nazad
Vrh Dno