Uzas. Ali ako im se to toliko cesto desava, zasto ne nabave generatore. Nije to toliko skupo.ljtruba je napisao(la):opet... 😡 :smoke: 😡
Pazi, ni ups ne moze da drzi doveka. Ali ako vec imaju, onda bi mogli da odrze minimum rada. A ne da drze link i administratorovu masinu. Cenim da sad njemu download ide stravaaaaaaanickname je napisao(la):Shto je najbolje zovem ih i pitam zar nemate UPS-eve a oni kazu: imamo nama link radi, samo nemamo struje... Najbolje je shto pola Srbije ide preko njih (SBB itd) pa je ovo ludilo...
Jel imaju oni brojeve na 011 ili je sve 042?gagast je napisao(la):U toku noći nije radio ni ISP B92. Taman sam hteo da ih pohvalim pošto daju flat za 450 din.
I ja sam se debelo zeznuo sam Beocitiy-em....gagast je napisao(la):Za B92 pristupni broj je 3011350. Posle sinoćnjih problema danas radi dobro.
Za mene je otkrovenje u odnosu na SMIN Beocity gde sam se kačio na 24kbs sa analogne centrale. Na B92 se kačim na 40kbs, uvek slobodna linija, nema pucanja veze.
Ja sam čuo da on solidno radi na digitalnim centralama. Cena za dva meseca flata u toku leta je bila 700 din. Sada je 500 din.Mare je napisao(la):I ja sam se debelo zeznuo sam Beocitiy-em....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari