Šta je novo?

Verat nema struje

ljtruba je napisao(la):
opet... 😡 :smoke: 😡
Uzas. Ali ako im se to toliko cesto desava, zasto ne nabave generatore. Nije to toliko skupo.

Jer u normalnom svetu se to ne desava toliko cesto ili se placa odsteta...nema struje = nema bas i moj sajta online 🙂

Shto je najbolje zovem ih i pitam zar nemate UPS-eve a oni kazu: imamo nama link radi, samo nemamo struje... Najbolje je shto pola Srbije ide preko njih (SBB itd) pa je ovo ludilo...

SBB radi

nickname je napisao(la):
Shto je najbolje zovem ih i pitam zar nemate UPS-eve a oni kazu: imamo nama link radi, samo nemamo struje... Najbolje je shto pola Srbije ide preko njih (SBB itd) pa je ovo ludilo...
Pazi, ni ups ne moze da drzi doveka. Ali ako vec imaju, onda bi mogli da odrze minimum rada. A ne da drze link i administratorovu masinu. Cenim da sad njemu download ide stravaaaaaaa

Eto, kao sto su mi i rekli, u podne je stigla struja

:banana: :banana: :banana:

Meni ne radi Verat od jutros,jednostavno kaze da se njihov komp ne javlja?!?!

U toku noći nije radio ni ISP B92. Taman sam hteo da ih pohvalim pošto daju flat za 450 din.

gagast je napisao(la):
U toku noći nije radio ni ISP B92. Taman sam hteo da ih pohvalim pošto daju flat za 450 din.
Jel imaju oni brojeve na 011 ili je sve 042?

ISP.B92 . Sve ce ti se samo kas'ti.

A prekidi se ponakad desavaju, uhodace se sve to kako treba, verujem u njih 🙂

Poslednja izmena:
Bio sam tamo, pristupne brojeve nisam ni uspeo da nadjem ali vidoh da je samo za ovaj mesec ta cena, a meni ce trebati tek od oktobra....

a inace ne stizu mi mailovi ceo dan od VErata.
..imaju internih problema...

A po Marfijevim zakonima slo nikada ne dolazi samo... Za to se potrudila Afrodita koja ne radi jos od 11 pa sve do pre 15 minuta kada sam zadnji put pokusao da se konektujem. Pola dana sam bio totalno odsecen sa neta...

Proverena informacija je da je Telekom imao problema nocas i zbog toga provajderi koji idu preko njih nisu sljakali. A Verat ocigledno ima nekih problema sa mail serverom jer on odbija bilo kakvu saradnju kad treba da primi nesto.

Za B92 pristupni broj je 3011350. Posle sinoćnjih problema danas radi dobro.
Za mene je otkrovenje u odnosu na SMIN Beocity gde sam se kačio na 24kbs sa analogne centrale. Na B92 se kačim na 40kbs, uvek slobodna linija, nema pucanja veze.

Veart je danas totalno pukao,nista ne radi!

Nije samo Verat u pitanju, evo vec dva sata ne mogu dalje od .co.yu domena a nisam na veratu (neobee i neobee@metrohive).

gagast je napisao(la):
Za B92 pristupni broj je 3011350. Posle sinoćnjih problema danas radi dobro.
Za mene je otkrovenje u odnosu na SMIN Beocity gde sam se kačio na 24kbs sa analogne centrale. Na B92 se kačim na 40kbs, uvek slobodna linija, nema pucanja veze.
I ja sam se debelo zeznuo sam Beocitiy-em....

A ja sam danas pokusao da dopunim vreme preko mobilnog DVA puta :wall: .Sad sam im poslao mail da vidim dal su to naplatili a nista nisam dobio jer ako jesu :crash: .Inace sam post paid da ne bude zabune tako da mi nije bas lako sa saznam gore pomenutu informaciju

Pazi, pazi, to je znaci bilo popodne.
Ovo kucam sa verata (3060606), a radio je i oko 21.

Stvarno ,sto akze Marti nesto se sjebe(jos ne znamo sta,jedino da je nestala struja Veratu),i cela Srbija ostane bez neta skoro ceo dan,kad bolje razmislis vidis na kome smo mi dnu DNA

Mare je napisao(la):
I ja sam se debelo zeznuo sam Beocitiy-em....
Ja sam čuo da on solidno radi na digitalnim centralama. Cena za dva meseca flata u toku leta je bila 700 din. Sada je 500 din.

Sad kada citam ovo setih se da sam i ja imao neverovatnih problema kada sam pokusavao da se konektujem u to vreme preko sezama. Da li i on ide preko nekoga i ako ide preko koga?

Nazad
Vrh Dno